Michał Stróżyna Napisano 21 marca 2023 Udostępnij Napisano 21 marca 2023 Czołem. Poszukuję budżetowego rozwiązania na transport CD. Dość ważne jest dla mnie żeby miał wyjście Coaxial, bo w ten sposób chciałbym podłączać się do mojego DAC'a. Nie boję się używanych sprzętów, a design z lat 90 bardzo mi się podoba, więc w tych odtwarzaczach sobie czegoś szukam, ale jest tego strasznie dużo na olx i allegro. Chętnie posłucham jakich marek unikać, jakich poszukiwać szczególnie. Może nwet jakieś konkretne modele ktoś zaproponuje. Mój budżet to 500 zł, ale jeżeli za niewielką dopłatą można dostać coś lepszego to jestem w stanie troche jeszcze dopłacić, no max do 700. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 marca 2023 Udostępnij Napisano 21 marca 2023 Witam Co prawda nie mieszkam w PL ale obawiam sie ze 500 zl bedzie za malo. Chyba ze np. cos takiego https://allegro.pl/oferta/odtwarzacz-cd-cambridge-audio-azur-340c-srebrny-12906295744 Wpisz transport cd np. w Allegro albo odtwarzacz i zobacz co wyskoczy. Sony maja 8 stron z odtwarzaczami -tylko na zdjecia popatrz czy maja wyjscia te ktore potrzebujesz. Tylko wiesz to sa stare modele wiec ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwmad Napisano 22 marca 2023 Udostępnij Napisano 22 marca 2023 Podobno jako transport bardzo dobrze sprawdza się Onkyo c7030 można kupić za 700 zł i nie jest to jakiś bardzo stary sprzet. Sam go kiedyś kupię ale poczekam jeszcze z 2 lata żeby staniał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Stróżyna Napisano 22 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2023 Dzięki za odpowiedzi Panowie. Znalazłem też niezłe recenzje Onkyo dx-7511 jako transport i jest ich trochę na rynku wtórnym. Czy ktoś miał do czynienia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 marca 2023 Udostępnij Napisano 22 marca 2023 Onkyo to ogolnie dobra marka . Mialem od nich kiedys przez wiele lat takie male wszystko w jednym i sie spisywalo. Tego dx7511 nie znam i nigdy o nim nie czytalem. Jesli sie nie myle to ten 7030 chwalony byl w wielu miejscach wiec jesli bys znalazl to moze warto sprawdzic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 6 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2023 Mam Onkyo DX-7511 od jakichś dwudziestu lat, chociaż używam go sporadycznie. Sprzęt solidny, dobrze wykonany, ale raczej bez fajerwerków. Laser jest dosyć popularny, więc w razie awarii da się wymienić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2023 O i juz mozna kupowac.😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2023 Tu masz fajną Yamaszkę https://allegrolokalnie.pl/oferta/yamaha-cdx750e?utm_feed=862ee648-9259-11ed-a1eb-0242ac120002&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_al_elektronika_pmax&ev_campaign_id=19640417035&gclid=Cj0KCQjw27mhBhC9ARIsAIFsETFg1roEjZdStR9NAlZgY637PXQ5E-j-kBLEcJo7a32VdreeUDA9AvsaAkVlEALw_wcB Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts