ulster Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 Hej,poradzcie jaki wzmak będzie lepszy,używany Marantz HD AMP 1,czy Marantz PM7000N? Ten drugi prawie nowy,mam okazję kupić troche taniej.Jest duża różnica w dzwięku?Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 marca 2023 Udostępnij Napisano 25 marca 2023 Cześć, wydaje mi się, że HD AMP 1 może zagrać lepiej, ale PM7000N ma usługi sieciowe i raczej to jego bym wybrał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulster Napisano 25 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2023 Dzięki,też tak pomyślałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Ja myślałem że wzmacniacze nie grają tylko kolumny 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Gra wszystko, nawet pokój odsłuchowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulster Napisano 26 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Mam!!!!,very happy😍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts