Dragoz123 Napisano 25 marca 2023 Udostępnij Napisano 25 marca 2023 Siemanko,aktualnie posiadam Logitech logitech z623 400w i mają świetny potężny bass,Ale chciałbym zmienić na jakieś inne bo te mi się znudziły po naprawdę długich latach. Głośniki do 2 tyś zł... z takim basem albo lepszym jak te logitech Ponieważ jestem fanem mocnego basu. pilot,jakieś dvd i inne pierdołki do tego wmontowane SĄ MI ZBĘDNE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2023 Cześć, zainteresowałbym się Edifierami. Modele S2000, A80. Większe konstrukcje, bez potrzeby suba Warto je sprawdzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 5 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2023 Dnia 25.03.2023 o 10:36, Dragoz123 napisał: Głośniki do 2 tyś zł... z takim basem albo lepszym jak te logitech Ponieważ jestem fanem mocnego basu. Pod takie wymagania może sprawdzić się zestaw 2.1 Klipscha ProMedia Heritage, bas mięsisty, jego ilość można sobie wyregulować czy to potencjometrem na tyle subwoofera lub z pilota, średnia i wysokie tony będę lepszej jakości, bardziej rozdzielcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts