Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, w pierwszej kolejności jako nowy użytkownik chciałbym przywitać się na forum.

Jestem użytkownikiem Magnata mr 780, podstawowym źródłem muzyki są u mnie płyty CD i nie zamierzam tego zmieniać. Aktualnie korzystam z wiekowego playera Philips CD 910, który docelowo chciałbym zastąpić czymś nowszym – mój typ  to Pioneer PD -30ae, który od około pół roku w PL jest niedostępny. Ostatnio pojawił się z powrotem w niemieckich sklepach:

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5692491_-pd-30ae-b-pioneer.html

w związku z tym chciałbym zapytać przedstawicieli branży, czy ten odtwarzacz pojawi  się również w polskich sklepach -  jeżeli tak to jaki jest przewidywany termin.... Zdecydowanie preferuje zakup w PL ..

Napisano

WItam, 

dziękuje za odpowiedz - do CA AXC35 miałem już jedno podejście ze złym skutkiem - zakupiony egzemplarz przeskakiwał na losowych ścieżkach większości płyt CD (zarówno oryginalnych tłoczonych których mam zdecydowaną większość jak i na CDR - wszystkie w nienagannym stanie). Dokładnie wyglądało to tak, że na losowych fragmentach utworu przeskakiwał na kolejny, bez próby odczytania dalszego ciągu. Na plus AXC 35 - płynnie i cicho działająca tacka. Miałem też podejście do Onkyo C-7030 (ten z kolei wpadał w wibracje na dalszych scieżkach płyt CD, tzn na dłuższych albumach mniej więcej powyżej połowy albumu płyta CD zaczynała stukać).  W obu przypadkach odtwarzacze  odesłałem w ramach 14 dniowego zwrotu konsumenckiego.

Nie chce zakładac nowego wątku,  ale co Pan sądzi o odtwarzaczu CD Taga TCD -50? 

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 9.04.2023 o 22:11, Wroty3z napisał:

w związku z tym chciałbym zapytać przedstawicieli branży, czy ten odtwarzacz pojawi  się również w polskich sklepach -  jeżeli tak to jaki jest przewidywany termin.... Zdecydowanie preferuje zakup w PL ..

Cześć,

Pioneera PD-30AE, można już u nas zamawiać, powinien być do dwóch tygodni.

Napisano
51 minut temu, rms.pl napisał:

Cześć,

Pioneera PD-30AE, można już u nas zamawiać, powinien być do dwóch tygodni.

Witam, zauważyłem że się u Was pojawił i zamówiłem go od Was w sobotę 15.04, rozmawialiśmy telefonicznie z tego co pamiętam z Panem Rafałem :).

Czekam cierpliwie na dostawę ;)