Makan Napisano 24 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2023 Witam posiadam gramofon „technics quartz diamond eps-207 automatic” ale nie jestem w stanie oszacować ile może być wart czy jest ktoś w stanie mi z tym pomoc ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2023 4 godziny temu, Makan napisał: Witam posiadam gramofon „technics quartz diamond eps-207 automatic” Jesteś pewien , że taki symbol widnieje na tabliczce znamionowej gramofonu ? Ten symbol wg. mnie dotyczy wkładki Technicsa . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makan Napisano 24 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2023 5 godzin temu, tomek4446 napisał: Dodam zdjęcie żeby było dokładnie pokazane 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 24 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2023 Czyli masz dość popularny gramofon Technics SL-Q33 wart kilkaset złotych. A w związku z tym że popularny, to i zakres cen w jakich są wystawiane znajdziesz na portalach ogłoszeniowych na "A..." i "O". Cena końcowa zależy też od tego, w jakim jest stanie zarówno sam gramofon (i pokrywa) jak i wkładka z igłą (i ile igła ma już przepracowane). Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts