lastgood Napisano 7 maja 2023 Udostępnij Napisano 7 maja 2023 Witajcie, Mam takie pytanie, otóż właśnie sobie kupiłem nowy zestaw kina domowego ale 5.0. Amplituner av yamaha rx-v4a oraz zestaw głośników Indiana Line. Wcześniej używałem JBL soundbar 3.1 z bezprzewodowym subwooferem. Czy jest jakaś opcja, póki nie dokupię dodatkowego subwoofera aby podłączyć ten bezprzewodowy ? Tam w nim jest tylko kabel zasilający i jakiś port SW upgrade. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ststek Napisano 7 maja 2023 Udostępnij Napisano 7 maja 2023 Raczej Yamaha go nie rozpozna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 maja 2023 Udostępnij Napisano 7 maja 2023 Nie. Do tego amplitunera mozna podłączyć bezprzewodowy sub ale tylko MusicCast. Inny nie podejdzie. Dobry Tani Magnat RS 12 lepiej drożej Klipsch SPL120, Heco Aurora 30A Dobrze REL HT 1205,1003, SVS SB 2000 PB1000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 maja 2023 Udostępnij Napisano 11 maja 2023 Nie ma opcji na takie połączenie, więc na razie na pewno i tak będzie bardziej brzmieniowo cieszył ten zestaw (różnica będzie spora w stosunku do obecnego systemu), a subwoofer spokojnie sobie dokupisz w późniejszym terminie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Yamaha nie rozpozna tego subwoofera. Na spokojnie odczekaj i kup subwoofer na kablu lub z bezprzewodową dokładką Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts