Tomasz Kluczynski Napisano 21 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2023 12 minut temu, Johnny Lynch napisał: To zagra lepiej niż Denon PMA-900HNE? Nie słuchałem Denona,to nie wiem czy lepiej,ale LS50 META to świetne kolumny,raczej najlepsze z wymienianych w tym wątku, a jeśli jeszcze ktoś taki jak Darko poleca taki zestaw to na pewno warto go chociaż odsłuchać,może w TOP HIFI go mają? Na pewno byłby to dla ciebie świetny zestaw, gdybyś słuchał dużo muzy z serwisów streamingowych, dobrze też współgra z tv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 15 godzin temu, Johnny Lynch napisał: To zagra lepiej niż Denon PMA-900HNE? Inaczej. Wbrew pozorom nie każdym LS50 Meta się podobają. Nie każdy szuka takiego naturalnego liniowego brzmienia. Niektórzy świadomie szukają efekciarstwa. I ja nie widze w tym nic złego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts