chesy Napisano 21 maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2007 mam pytanie dotyczace tych uchwytow: http://allegro.pl/item197984284_uchwyt_do_..._glosnikow.html czy jak je kupie to bede musial wiercic cos w glosnikach?? i czy naprawde utrzymaja ciezar podany w opisie?? prosilbym zebycie doradzili mi jakie kupic najlepsze uchyty tak do 50 zl;] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 21 maja 2007 Udostępnij Napisano 21 maja 2007 Te akurat są takie, że kolumny przykręca się do nich wkrętami (najlepiej Spax). W zasadzie wiertaka nie jest potrzebna, wystarczy wkretak krzyżakowy, ale jednak cztery dziury zostają po demontażu. 15 kg na tych uchwytach nie odważyłbym się postawić. Mniej "szkodliwe" dla kolumn, są podstawki z pólkami, ale cena ich jest już wyższa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 21 maja 2007 Udostępnij Napisano 21 maja 2007 Cytat 15 kg na tych uchwytach nie odważyłbym się postawić. Oj - ja też nie ryzykowałbym - cieniutkie wkręty i niezbyt gruba blacha. Szczególnie te wkręty mogą narobić kłopotu - wylezą z kawałkiem ściany... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 22 maja 2007 Udostępnij Napisano 22 maja 2007 Ściana da radę - to tylko kwestia odpowiednich śrub Ale bałbym się o ten przegub i blachę, z którego uchwyt jest wykonany. Chyba bez obejrzenia i pomacania się nie obejdzie - w ciemno bym takich nie brał. No chyba, że będziesz 3-5kg wieszał, nie 15. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metz Napisano 23 maja 2007 Udostępnij Napisano 23 maja 2007 A może powiedz nam co ma tam wisieć, te Midltony, które naprawiasz w innym wątku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts