chesy Napisano 21 maja 2007 Autor Napisano 21 maja 2007 mam pytanie dotyczace tych uchwytow: http://allegro.pl/item197984284_uchwyt_do_..._glosnikow.html czy jak je kupie to bede musial wiercic cos w glosnikach?? i czy naprawde utrzymaja ciezar podany w opisie?? prosilbym zebycie doradzili mi jakie kupic najlepsze uchyty tak do 50 zl;] Odpisz, cytując
cz58y Napisano 21 maja 2007 Napisano 21 maja 2007 Te akurat są takie, że kolumny przykręca się do nich wkrętami (najlepiej Spax). W zasadzie wiertaka nie jest potrzebna, wystarczy wkretak krzyżakowy, ale jednak cztery dziury zostają po demontażu. 15 kg na tych uchwytach nie odważyłbym się postawić. Mniej "szkodliwe" dla kolumn, są podstawki z pólkami, ale cena ich jest już wyższa. Odpisz, cytując
mejson Napisano 21 maja 2007 Napisano 21 maja 2007 Cytat 15 kg na tych uchwytach nie odważyłbym się postawić. Oj - ja też nie ryzykowałbym - cieniutkie wkręty i niezbyt gruba blacha. Szczególnie te wkręty mogą narobić kłopotu - wylezą z kawałkiem ściany... Odpisz, cytując
zed Napisano 22 maja 2007 Napisano 22 maja 2007 Ściana da radę - to tylko kwestia odpowiednich śrub Ale bałbym się o ten przegub i blachę, z którego uchwyt jest wykonany. Chyba bez obejrzenia i pomacania się nie obejdzie - w ciemno bym takich nie brał. No chyba, że będziesz 3-5kg wieszał, nie 15. Odpisz, cytując
metz Napisano 23 maja 2007 Napisano 23 maja 2007 A może powiedz nam co ma tam wisieć, te Midltony, które naprawiasz w innym wątku? Odpisz, cytując
Recommended Posts