RLC2 Napisano 15 sierpnia 2023 Napisano 15 sierpnia 2023 (edytowany) Witam 🙂 Czym się sugerować na co zwracać uwagę? Pomieszczenie odsłuchowe dla przykładu, 14m² obok aneks kuchenny 8m² czyli de facto 22m² co wybrać? Audio Academy Phoebe III lub Dali Mentor Menuet. Dlaczego te kolumny zwyczajnie takie mi pierwsze wpadły do głowy 🙂 A tu propozycję z YT od @Q21 Interesuję mnie opinia bardziej doświadczonych osób jak ja, to nie jest temat o wyborze dla mnie nie szukam kolumn 😉 Edytowano 15 sierpnia 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 15 sierpnia 2023 Napisano 15 sierpnia 2023 Do zakładki akustyka ewentualnie stereo. Branża będzie happy a audiofile tam nie „wchodzą”. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 15 sierpnia 2023 Napisano 15 sierpnia 2023 32 minuty temu, RLC2 napisał: Interesuję mnie opinia bardziej doświadczonych osób jak ja Mnie także interesuje opinia bardziej doświadczonych. 22mtr kw. Siedzę w trojkącie 3.5 na 3.5 na 3.5 mtr. Budżet Max!30 dychy w PLN/chętnie mniej, resztę wydam na wakacje. Co wybrać, Kefy LS50 czy odgrody na 18calach na dole? Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 15 sierpnia 2023 Autor Napisano 15 sierpnia 2023 (edytowany) Kup 5 minut temu, AudioTube napisał: Kefy LS50 A co zostanie z 5 minut temu, AudioTube napisał: 30 dychy w PLN/ Wydaj na wakacje 😉 Edytowano 15 sierpnia 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 15 sierpnia 2023 Napisano 15 sierpnia 2023 Ok. Załóżmy. Mam. 55mtr kw. Czy postawienie Harbethów najmniejszych/takie pudełka po butach, czy bedzie „rozsądne, logiczne, poprawne” w takim pomieszczeniu? Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 15 sierpnia 2023 Napisano 15 sierpnia 2023 Kolega mniej więcej w takim pomieszczeniu postawił te maluchy i dodał wspomaganie w postaci subwoofera Rel i do takiego codziennego słuchania muzyki całkiem dobrze się ten zestaw nadaje. To tak tytułem ciekawostki, nie jako odpowiedz na pytanie w zamierzeniu retoryczne Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 15 sierpnia 2023 Napisano 15 sierpnia 2023 Ok. 55mtr kw. Bez suba. Na platformie Relentless sobie stoi. Czy takie maluchy/Harbethy się nadadzą, czy nie. Kiedy tak, a kiedy nie. Poorosze audiofilii o odpowiedź. Odpisz, cytując
Recommended Posts