Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam wszystkich. Chciałbym Was prosić o poradę.  Kupiłem taki zestaw Yamaha R-N303 D z dwiema kolumnami Indiana line nota 550 . Nie znam się totalnie na sprzętach , nie czytałem opinii poprostu kupiłem.  Gra to jakoś czyli gora bez szału , środek dla mnie ok ale bas porażka. Sprawdziłem z tyłu wzmacniacza i jest możliwość podłączenia jeszcze dwóch kolumn . Ale już słucham że to kable dookoła że głośników z tyłu nie będzie gdzie postawić że zagraca i nie ma mowy . Mam miejsce pod tv na środku między kolumnami i teraz ta prośba.  Czy jest coś co mogę podlaczyc do tych dodatkowych kanałów żeby grało basem ? Nie musi być to tylko bas . Byle poprawiło jakość.  Wzmacniacz nie ma wyjścia na subwoofer bo tak by sprawa była załatwiona. Proszę doradźcie coś 

Napisano

Kupiłem pół roku temu.  Tak przechodziłem obok euro i wziąłem beż zastanowienia .

19 minut temu, tomasz1w napisał:

To akurat nie jest problem i można podłączyć suba do tej Yamahy co najmniej na 2 sposoby;)

Dziękuję za podpowiedź.  Ten sklep z filmiku jak dobrze kojarzę jest w Szczecinie to podjadę i zobaczę co mają chyba że jest coś co gra i mogę to zamówić