Butler Napisano Sobota o 11:10 Napisano Sobota o 11:10 Samsung w ogóle idzie pod prąd, przez co jego kompatybilność z dotychczasowymi formatami jest delikatnie mówiąc - słaba. Producenci myślą że dbają o własne interesy lobbując jedynie własne rozwiązania, a coś czuję odbije im się to wielką czkawką bo na rynku są marki TV które takich ograniczeń nie mają. Sam jestem przykładem odejścia od mainstreamu, od paru tygodni jako główny TV używam TCL. DV? proszę bardzo. HDR10+? Bez problemu. TrueHD Atmos oraz DTS-HD MA DTS:X passtrought? No problem. Jakość obazu? W tej cenie wszystko inne może "skkoczyć". 2 Odpisz, cytując
Iron Napisano Sobota o 13:25 Autor Napisano Sobota o 13:25 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Dlatego od dłuższego czasu nigdy nie rozumiałem kupowania telewizora z multifunkcjami kosztem jakości obrazu. Pamiętam bo wtedy jeszcze więcej siedziałem w tematyce TV. Klienci otwarcie to mówili. Z ARC i eARC korzystałem dawno. Powinien. Ale właśnie coraz więcej TV ingeruje w to. W stereo tak samo. Amazon Stick? Podłączony do amplitunera rozwiąże problem. A nie jest drogi. Masz rację, kupno jakiejś przystawki smart jest dobrym pomysłem. A w przyszłości , przy wymianie TV, dokładnie weryfikować formaty które obsługują dane TV. Tym bardziej, że teraz kupno TV bez funkcji smart jest chyba niewykonalne Odpisz, cytując
Amarok Napisano Sobota o 15:17 Napisano Sobota o 15:17 No właśnie, miałem się pytać....czy w ogole obecnie można kupić TV z wyższej pólki bez funkcji smart? Odpisz, cytując
Recommended Posts