Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Tego co bym chciał posłuchać nie mam w pliku, słucham na Tidal, mam pozostałości CD ale nie mam już odtwarzacza w komputerze na zgranie - takie czasy. Ale dzięki poszukam może coś gdzieś u kogoś znajdę. Interesuje mnie np. O.N.A., Breakout, KNŻ ale tutaj chyba ciężko by było rozbić na 5.1

Napisano
6 godzin temu, slawek268 napisał:

Tego co bym chciał posłuchać nie mam w pliku, słucham na Tidal, mam pozostałości CD ale nie mam już odtwarzacza w komputerze na zgranie - takie czasy. Ale dzięki poszukam może coś gdzieś u kogoś znajdę. Interesuje mnie np. O.N.A., Breakout, KNŻ ale tutaj chyba ciężko by było rozbić na 5.1

Można sprobować. Potrzebuje jednak źródła. Tylko FLAC z CD.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano (edytowany)
14 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Teraz to :) przerób :) 

Haha, ale bym miał imprezę w domu, tym bardziej że światła w suficie mogą korelować z dźwiękiem :D

Edytowano przez Butler
Napisano
11 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Dobry secik. W Atmos. No bajka.

ale YT chyba Atmos-a nie przepuści, aczkolwiek 5.1 też zrobiłoby robotę Piotrek szukaj tego seta w FLAC 👍. A jeśli chodzi o Atmos to można z Apple Music - tam też są sety DJ. Ale kolega @K0J0T i tak robi nam tu ładną robotę 💪.

Napisano
15 godzin temu, K0J0T napisał:

Potrzebuje FLAC.. zapodaj gdzieś.

Oj nie mam :/

Wstyd przyznać ale nie mam jej płyty. Tylko Tidal.

Poza tym płyty ma inne niż sety.

Ale dziekuje za wyjaśnienie. Pomyślę o czymś innym.

12 godzin temu, tomek72 napisał:

ale YT chyba Atmos-a nie przepuści, aczkolwiek 5.1 też zrobiłoby robotę Piotrek szukaj tego seta w FLAC 👍. A jeśli chodzi o Atmos to można z Apple Music - tam też są sety DJ. Ale kolega @K0J0T i tak robi nam tu ładną robotę 💪.

Tak, sorki mój błąd chodziło mi oczywiście o 5.1

Poszukam innego fajnego kawałka.