slawek268 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Tego co bym chciał posłuchać nie mam w pliku, słucham na Tidal, mam pozostałości CD ale nie mam już odtwarzacza w komputerze na zgranie - takie czasy. Ale dzięki poszukam może coś gdzieś u kogoś znajdę. Interesuje mnie np. O.N.A., Breakout, KNŻ ale tutaj chyba ciężko by było rozbić na 5.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0J0T Napisano 17 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 października 2023 6 godzin temu, slawek268 napisał: Tego co bym chciał posłuchać nie mam w pliku, słucham na Tidal, mam pozostałości CD ale nie mam już odtwarzacza w komputerze na zgranie - takie czasy. Ale dzięki poszukam może coś gdzieś u kogoś znajdę. Interesuje mnie np. O.N.A., Breakout, KNŻ ale tutaj chyba ciężko by było rozbić na 5.1 Można sprobować. Potrzebuje jednak źródła. Tylko FLAC z CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0J0T Napisano 17 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 października 2023 (edytowany) Miłego słuchania. Edytowano 17 października 2023 przez K0J0T 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0J0T Napisano 17 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 października 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0J0T Napisano 30 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0J0T Napisano 31 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0J0T Napisano 25 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Teraz to przerób Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 (edytowany) 14 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Teraz to przerób Haha, ale bym miał imprezę w domu, tym bardziej że światła w suficie mogą korelować z dźwiękiem Edytowano 27 listopada 2023 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 Dnia 27.11.2023 o 07:56, Butler napisał: Haha, ale bym miał imprezę w domu, tym bardziej że światła w suficie mogą korelować z dźwiękiem No i właśnie! Dobry secik. W Atmos. No bajka. @K0J0T dasz radę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0J0T Napisano 30 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 Potrzebuje FLAC.. zapodaj gdzieś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 30 listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 11 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Dobry secik. W Atmos. No bajka. ale YT chyba Atmos-a nie przepuści, aczkolwiek 5.1 też zrobiłoby robotę Piotrek szukaj tego seta w FLAC 👍. A jeśli chodzi o Atmos to można z Apple Music - tam też są sety DJ. Ale kolega @K0J0T i tak robi nam tu ładną robotę 💪. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2023 15 godzin temu, K0J0T napisał: Potrzebuje FLAC.. zapodaj gdzieś. Oj nie mam Wstyd przyznać ale nie mam jej płyty. Tylko Tidal. Poza tym płyty ma inne niż sety. Ale dziekuje za wyjaśnienie. Pomyślę o czymś innym. 12 godzin temu, tomek72 napisał: ale YT chyba Atmos-a nie przepuści, aczkolwiek 5.1 też zrobiłoby robotę Piotrek szukaj tego seta w FLAC 👍. A jeśli chodzi o Atmos to można z Apple Music - tam też są sety DJ. Ale kolega @K0J0T i tak robi nam tu ładną robotę 💪. Tak, sorki mój błąd chodziło mi oczywiście o 5.1 Poszukam innego fajnego kawałka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts