Q21 Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 Musical Fidelity A1 to niezwykły wzmacniacz, dlatego też przygotowaliśmy dla Was materiał o tym sprzęcie. Stworzony na podstawie modelu z 1985, posiada ten sam design, tę samą specyfikację, a także układ obwodów. Grzeje się również tak samo, o co nas niejednokrotnie pytaliście. Jak brzmi? Tego i więcej dowiecie się z naszego filmu, zapraszamy do oglądania! Sprawdź szczegóły oraz ofertę handlową pod linkiem. Twój autoryzowany dealer Musical Fidelity: Salon audio-video Q21 Pabianice, Reymonta 12 Tel. (42) 213 01 66 www.Q21.pl Odpisz, cytując
Tomai Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 O żesz Ty......A1..... wskrzeszenie legendy 😎. Swego czasu miałem e11 którym byłem zachwycony, miałem go podłączonego do moich ciągle grających Dali 505, pytanie , czy ten A1 można zestawić z kolumnami 4 omy ? ( moje 505). A teraz głupie pytanie, zagra lepiej niż E11?....:) Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 Zgodnie z pomiarami Audio moc przy 4 ohm spada z 25 do 17W. Współczynnik tłumienia 16. Więc raczej do efektywnych kolumn 6-8 ohmowych. Odpisz, cytując
Recommended Posts