tomikin Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Taka sytuacja, kapsułka z tranem przy wyjmowaniu z blistra. mega pechowo prysnęła prosto w stronę przetworników. Co z tym fantem zrobić ? Czy da się wymienić same membrany czy lepiej całe głośniki, gdzie ich ewentualnie szukać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Olej TO i słuchaj muzyki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Nie lubisz "tłustego" brzmienia? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomikin Napisano 28 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2023 1 godzinę temu, Chmarski napisał: Nie lubisz "tłustego" brzmienia? Pewnie że lubię ale nie do końca w takim wydaniu 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Na brzmienie chyba raczej nie ma to wpływu. Bardziej na estetyczne wrażenia. Założyć maskownice i zapomnieć. 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 (edytowany) Nie przejmowałby się. Każdy ma jakąś skazę . Ty nie masz żadnego pryszcza czy piega na twarzy ? Zobacz co ja mam na swoich membranach . Edytowano 28 października 2023 przez terracan1929 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Kiedyś myślałem że w Dali te membrany się jakoś wyjątkowo rysują 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Wymieniać głośniki w Heco Aurora 700? Z powodu tego tranu? Ja bym te plamy usunął. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomikin Napisano 28 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2023 2 godziny temu, terracan1929 napisał: Zobacz co ja mam na swoich membranach . No ładnie je załatwiłeś he he ale chyba wiem jak Ci się to udało bo Oberony 3 też tak miałem porobione 😉 1 godzinę temu, tomasz1w napisał: Ja bym te plamy usunął. To nie jest takie proste w przypadku papierowej membrany, gdyby to się dało przeprowadzić na sucho to tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloqc Napisano 19 listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 listopada 2023 Potrzebuję akurat jednej sztuki takiego średniotonowego głośnika. Kolumna mi się przewróciła i kosz się pogiął. Jakbyś chciał sprzedać to byłbym chętny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 11 godzin temu, rafaloqc napisał: Potrzebuję akurat jednej sztuki takiego średniotonowego głośnika. Kolumna mi się przewróciła i kosz się pogiął. Jakbyś chciał sprzedać to byłbym chętny. Tu temat jest chyba zakończony. Napisz do Elco Exim. Tylko jednemu przetwornikowi coś się stało ? Sama się wywróciła? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloqc Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Tu temat jest chyba zakończony. Napisz do Elco Exim. Tylko jednemu przetwornikowi coś się stało ? Sama się wywróciła? Tylko jednemu, jest najwyżej więc odebrał największą siłę upadku. Kolumnę wywróciła na bok moja 2-5 letnia córka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 20 godzin temu, rafaloqc napisał: Tylko jednemu, jest najwyżej więc odebrał największą siłę upadku. Kolumnę wywróciła na bok moja 2-5 letnia córka Ma moc. Dobrze że nie na nią. Jakieś wnioski z tego wyszły? Głośnik do załatwienia z ElcoExim Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts