WaldekA Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Przestało grać net radio. Na wyświetlaczu plaease wait. Restart i reset sieci i urządzenia nie dał efektu. Spotify gra normalnie. Jakaś awaria czy to mój sprzęt wariuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 U mnie na WXC-50 radyjko gra normalnie. Więc raczej coś z Twoim ampli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jirkash Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Twój sprzęt musiał zwariować, radio działa tylko na R-N602. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Awaria ustąpiła. Nie wiem co było przyczyną. Najważniejsze że gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soissons Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 U mnie na R-N303D przestało działać (zauważyłem 2023-11-09 7:00) i wciąż nie działa. Działało stabilnie przez ostatnie trzy lata. Firmware najnowszy, na wszelki wypadek wgrywany ponownie. Spotify działa bez zarzutu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 12 godzin temu, WaldekA napisał: Awaria ustąpiła. Nie wiem co było przyczyną. Najważniejsze że gra. Yamaha sygnalizowała, w ostatnich dniach, że przeprowadza prace techniczne, być może był to ten powód. Najważniejsze, że gra W razie problemów, zapraszamy do kontaktu z naszym serwisem w Markach 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 Dzięki za to info. Bedę spokojniejszy, bo u mnie dziś rano też była cisza radiowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soissons Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 U mnie około 12:00 stwierdziłem, że zaczęło działać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Dziś bądź jutro wszystko powinno wrócić do normy, więc proszę obserwujcie sytuację Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts