Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dzień dobry

posiadam kolumny pylon pearl 25 i szukam jakiegoś wzmacniacza z którym by dobrze zagrały. Obecnie mam podłączoną do tych kolumn yamahę pianocraft r 840, ale wydaje mi się że  amplituner jest za słaby. Myślałem  o nad c 338 lub 368 albo może rotel. Pokój ma 16 m2 i w większości słucham muzyki rockowe, blues i jazz.

Napisano

Witaj

Do wspomnianych głośników rozważ mocniejszego Nad C368.

https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/c368.html

Po drugie połączenie kolumn Pylon z NAD daje często dobre rezultaty. Klienci chwalą spójność, liniowość i dobrą dynamikę. Sądzę, że koniecznie musisz to u nas przetestować :)

później podejmiemy decyzję, czy brać kolejne wybory pod uwagę, jeśli coś się nie spodoba ;)

Napisano

Cześć, Pylony są całkiem uniwersalne w kwestii doboru wzmacniacza :) Jedną z popularniejszych opcji pod nie jest u nas Audiolab 6000A Play. Lekko ocieplony, przyjemny wzmacniacz z usługami sieciowymi i Spotify Connect. Na pewno warto go rozważyć ;) W podobnej cenie mamy jaśniejszego brzmieniowo Cambridge'a CXA61 ze streamerem WiiM Mini :) 

W razie czego zapraszam na odsłuch i indywidualne wyceny ;) 

Napisano

hm, słyszałem coś nie coś o labie podobno fajny, cambridgea znam tylko z nazwy. muszę się trochę podszkolić  . Ale przy okazji mam pytanie jak te dwa wzmacniacze wyglądają w porównaniu z nad c 368 ?