Maciej Ancewicz Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Witam wszystkich Z góry przepraszam jeżeli wybrałem zły wątek ale nie wiedziałem do czego najlepiej dopasować moje pytanie. Jakiś czas temu wszedłem w posiadanie albumu opisanego w tytule i zastanawiam się nad jego wartością. Nie znalazłem żadnego egzemplarza na sprzedaż na rodzimych portalach aukcyjnych i dlatego tutaj jestem. Może ktoś z Was byłby w stanie powiedzieć mi coś o nim, jaką może prezentować wartość? Całość jest w stanie niemal idealnym, płyty jak lustro, jedynie pudełko posiada rysy oraz jedno pęknięcie. Posiadam dokładnie ten album - https://www.discogs.com/release/17285941-Widespread-Panic-Live-In-The-Classic-City Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Na amerykańskim Amazonie używane egzemplarze tego wydawnictwa kosztują, w zależności od stanu, od 10 do 35 dolarów. Wydaje mi się, że możesz celować podobnie. BTW, bardzo fajny zespół, jeden z moich ulubionych. Posłuchaj sobie tych płyt 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Miałem kiedyś ten album. Muzycznie znakomity. Bodaj ostatnia trasa Michaela Housera, który potem zmarł. Dźwiękowo już trochę gorzej. Koncertówki Allman Brothers band czy Gov't Mule'a potrafią brzmieć lepiej. A nawet niektóre archiwalne nagrania Grateful Dead bronią się na tle tego wydawnictwa. Niemniej w okazyjnej cenie odkupiłbym, żeby sobie przypomnieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts