Marek Wojtynski Napisano 28 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 Kolejny etap to wymiana kolumn pod wzmacniacz jaki posiadam. Ale to chyba będzie przesiadka na mniejszy salon i wtedy jakieś podstawkowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 5 minut temu, Marek Wojtynski napisał: Kolejny etap to wymiana kolumn pod wzmacniacz jaki posiadam. Ale to chyba będzie przesiadka na mniejszy salon i wtedy jakieś podstawkowe To najpierw przenieś się do mniejszego, a później wyciągaj wnioski i pytaj. Teraz to wiesz... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Wojtynski Napisano 28 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 1 minutę temu, DiBatonio napisał: To najpierw przenieś się do mniejszego, a później wyciągaj wnioski i pytaj. Teraz to wiesz... Ale ja wiem, o nic nie pytam. Kolega wcześniej w poście napisał czy zamierzam coś zmieniać więcej, więc odpisałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 28 listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 Bardziej chodziło mi o obecny zestaw. Czy w grę wchodzi tylko grzebanie w kablach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Wojtynski Napisano 28 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 tak tylko kable, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts