ralfpolo89 Napisano 9 grudnia 2023 Napisano 9 grudnia 2023 Cześć Od paru miesięcy jestem umiarkowanie szczęśliwym posiadaczem kolumn Usher s520 U mnie grają z Primare i21, decyzja nieco pochopna - na zasadzie kupię coś do 2000 zł, z dobrymi parametrami na papierze + koniecznie odbiór osobisty. Ushery użytkuje ok. 80h (są nowe), wg. instrukcji proces pełnego wygrzania to 180h, 60h to pierwszy próg „łatwo zauważalnej poprawy sonicznej” - co wg mnie nastąpiło. Poczekam do tych ~200h i wtedy podejmę ostatecznie decyzję. Do brzegu… Pytanie adresuje do byłych lub obecnych posiadaczy w/w kolumn. Z jakim wzmacniaczem były sparowane i jakieś refleksje z tym związane ? Słucham głównie instrumentalnej muzyki, pokroju Paco de Lucia, Don Williams, jazz Diana Krall Pat Metheny itp Pokój ok 17m2 Przy zmianie wzmacniacza biorę pod uwagę używki, w budżecie do 2000/2500 zł Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 grudnia 2023 Napisano 9 grudnia 2023 Dnia 9.12.2023 o 22:14, RLC2 napisał: Cześć poczytaj 🙂 Chcesz powiedzieć, że kolega ma kupić Marantza, bo przecież z nim Jaro testował, czy się mylę? Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 9 grudnia 2023 Napisano 9 grudnia 2023 18 minut temu, DiBatonio napisał: Chcesz powiedzieć Wyraźnie napisałem 32 minuty temu, RLC2 napisał: Cześć poczytaj 🙂 21 minut temu, DiBatonio napisał: że kolega ma kupić amarantusa Ja tego nie powiedziałem 😉 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 grudnia 2023 Napisano 10 grudnia 2023 Witaj, Ze starych czasów, nasuwa mi się ten DENSEN, BEAT B110 https://allegrolokalnie.pl/oferta/densen-beat-b110-wzmacniacz-klasy-high-end Odpisz, cytując
Recommended Posts