Piotr Sonido Napisano 22 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2023 21 godzin temu, PanKlor napisał: Aleź mają tylko nie wzmocnione 😉 AVR11 - 11 kanałów, AVR21 - 16. To już pozwala na prawie każdą konfigurację, tylko trzeba wzmocnić. A ja gdybym chciał kupić taki drogi i podobno świetnie grający klocek to chciałbym się pozbyć Atolla. No tak chodziło mi o wzmocnienie, nie dekodowanie. Dlatego zaznaczyłem że to kosztuje a nie jest niemożliwe Pozbywasz się Atolla. Arcam nagłaśnia fronty i surroundy oraz które tam lubisz. A do reszty tańsza końcówka. EMOTIVA czy coś z rynku pro? 21 godzin temu, PanKlor napisał: Nie jesteś sam nie wygląda żebym się podniósł po niego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 22 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2023 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Pozbywasz się Atolla. Arcam nagłaśnia fronty i surroundy oraz które tam lubisz. A do reszty tańsza końcówka. EMOTIVA czy coś z rynku pro? Niczego na razie się nie pozbywam. Taka wymiana kosztować będzie grube naście tysięcy albo i lepiej gdybym chciał DLBC. No i pozbycie się Atolla ma sens gdybym nie stawiał kolejnego pudła na widoku. To nie kwestia dźwięku tylko estetyki. Poza tym niczego mi nie brakuje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 25 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2023 Zniżka 30% będzie aktywna do 15 stycznia 2024. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacko Napisano 25 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2023 Dnia 20.12.2023 o 20:15, PanKlor napisał: https://apps.microsoft.com/detail/9P0SMVDTVHQJ?rtc=1&activetab=pivot%3Aoverviewtab&hl=en-us&gl=US Co zyskujemy na tej aplikacji mając AudysseyXT32 zamiast XT ? Albo inaczej co tracimy mając XT zamiast XT32 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 25 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2023 Nie korzystałem z tej aplikacji ale z informacji w sieci wynika, że daje więcej możliwości niż konfiguracja via amplituner plus apka na telefon. Ponieważ zalecany był dedykowany mikrofon Audyssey wybrałem Diraca a UMIKa używam np do mierzenia subow w REW. Różnica między XT a XT32 znajdziesz w sieci. np. https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/difference-between-audyssey-multeq-vs-multeq-xt-vs-multeq-xt32.14786/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2023 Dokładnie tam dodatkowy mikrofon jest wymagany. Aplikacja daje więcej możliwości edycji. Ale ktoś kiedyś pisał po teście że żałuje zakupu. No ale to było dawno temu. Cena została z tego co kojarze a wszystko inne podrożało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 23 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 23 sierpnia (edytowany) Nastąpiły zmiany w licencji DLBC. Jest teraz jedna. Obsługuje dowolna liczbę subwooferow (trzeba mieć oczywiście amplituner który ma niezależne sub out). Obniżyli też cenę do 299 USD. Edytowano 23 sierpnia przez PanKlor 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts