lukluk71 Napisano 1 stycznia Udostępnij Napisano 1 stycznia Sprzedam GATO FM-8 Mam do sprzedania bardzo dobre kolumny GATO FM-8. Gwarancja do 2024.05.08. 4500zł możliwa mała negocjacja Piękny stan. Nie będę opisywał jak grają, bo już dużo o nich zostało powiedziane. Aktualnie czas oczekiwania w salonach na te kolumny to kilka miesięcy. W komplecie kartony, org. Maskownice. Kartony posiadają zabezpieczające styropiany, więc jest możliwość wysyłki. Najchętniej odbiór osobisty Wrocław. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 2 stycznia Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 4300 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 4 stycznia Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia Okej, za dużo nakupowałem. Potrzebuję odzyskać część $ Więc dla forumowiczów cena 4,000zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 9 stycznia Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia up Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 10 stycznia Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 3900 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 11 stycznia Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 3800 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 11 stycznia Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 3700zł No już daje już takie minimum jakie bym chciał wziąć za te zacne monitory. Jak się nie sprzedadzą za tyle to zostawiam i robię na nich zestaw do sypialni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia 11 godzin temu, lukluk71 napisał: i robię na nich zestaw do sypialni Nie idź proszę tą drogą😊 Potrzebujemy Ciebie tutaj wypoczętego, zrelaksowanego. Na pewno ktoś chętny się odezwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 12 stycznia Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 7 minut temu, AudioTube napisał: Nie idź proszę tą drogą😊 Potrzebujemy Ciebie tutaj wypoczętego, zrelaksowanego. Na pewno ktoś chętny się odezwie. Przy gato można doskonale odpocząć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia Ja wiem, że Ty wiesz😉 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia Jakbym miał kupowac oczami, to zdecydowamie mają piekny kolor. Szukam czegoś, ale chwilowo nie po drodze mi do do Wrocławia. Ps. Jak sie sprawuja w muzyce elektronicznej?. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 12 stycznia Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia (edytowany) 1 godzinę temu, Pitt39 napisał: Jakbym miał kupowac oczami, to zdecydowamie mają piekny kolor. Szukam czegoś, ale chwilowo nie po drodze mi do do Wrocławia. Ps. Jak sie sprawuja w muzyce elektronicznej?. Ja słucham muzyki elektronicznej, dla mnie zacnie to gra, jestem zakochany w dźwięk za GATO, gdybym nie trafił po okazji na 15 to bym zostawił sobie te 8mki. Kolumny można przesłać, są kartony z styropianami ochronnymi, więc sklepowo zabezpieczone. Ja chcę sprzedać te kolumny, bo leżą w mieszkanku i trochę zagracają miejsce. Na OLX wrzuciłem 3700zł to wpadło dziś kilka zapytań. Cena myślę że jest bardzo atrakcyjna, tym bardziej że pewnie nowe dopiero w marcu i przy tym że Gato ma takie teraz zainteresowanie, to pewnie nowa partia będzie wyceniona na więcej niż poprzednio gdzie 8 kosztowały nowe 6k pln. Jakbyś chciał to mogę zrobić 3600. Edytowano 12 stycznia przez lukluk71 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia Ciekawe są, ale bez odsłuchu nie ma szans, juz poprzednie tak kupiłem i trzeba wyciągać wnioski. Niemniej jakby sie nie sprzedały, a przypadkiem był we Wrocławiu nie omieszkam się odezwać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 12 stycznia Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 8 minut temu, Pitt39 napisał: Ciekawe są, ale bez odsłuchu nie ma szans, juz poprzednie tak kupiłem i trzeba wyciągać wnioski. Niemniej jakby sie nie sprzedały, a przypadkiem był we Wrocławiu nie omieszkam się odezwać. Całkowicie Cię rozumiem. Okej. Więc nowa cena. 3600 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia 16 godzin temu, lukluk71 napisał: 3700zł No już daje już takie minimum jakie bym chciał wziąć za te zacne monitory. Jak się nie sprzedadzą za tyle to zostawiam i robię na nich zestaw do sypialni 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 13 stycznia Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia (edytowany) Edytowano 13 stycznia przez lukluk71 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia @lukluk71 Miałeś może porównanie tych GATO z KEF-ami LS50?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Dlaczego tweetery są wciśnięte - to ich oryginalny kształt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia 2 godziny temu, Tweeter2016 napisał: Dlaczego ... Pewnie dlatego, że tak to sobie wymyślił konstruktor głośnika 🙂 Zdjęcie ze strony Q21 Pozdrawiam PS. Jeżeli są jakieś pytania do autora ogłoszenia - to najlepiej napisać na PW. W innym wątku w dziale GIEŁDA usunąłem komentarz do ogłoszenia, gdyż wyraźnie prosiłem by nie komentować ogłoszeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Zapytałem o tą wklęsłość, ponieważ w dynkach wraz z wiekiem tweetery często same się deformują i powstają takie dołki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 22 lutego Autor Udostępnij Napisano 22 lutego Nieaktualne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts