LoonyGerard Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia (edytowany) Cześć, może ktoś wie gdzie taniej dorwać REL HT1205 MKII. Widziałem w Q21 że najniższa cena z 30 dni to 3 516,00 zł brutto i bym chętnie kupił w tej cenie ale przegapiłem to a najtaniej jak obecnie znalazłem to 4100 Ktoś zna jakiś sklep, może mniej popularny czy coś, w którym można upolować MKII w podobnej cenie? Edytowano 14 stycznia przez LoonyGerard Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia (edytowany) Telefon i dzwonisz jutro po sklepach. Obstawiam że kupisz taniej… Edytowano 14 stycznia przez marcinmarcin 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 stycznia Udostępnij Napisano 15 stycznia Dokładnie telefon. Zadzwoń do Q21 jeśli odbiorą. Nautilus 2 Audio mix Krakow Electropunkt w bydgoszczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 stycznia Udostępnij Napisano 15 stycznia Cześć, nic nie gwarantuję, ale zapraszam do kontaktu Zobaczymy, co uda się zrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoonyGerard Napisano 15 stycznia Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia Dzięki za rady, będę kontaktował się ze sklepami. Na razie jeden mi zaoferował całkiem OK cenę Czekam jeszcze na odpowiedź od @Q21 , dodzwonić się nie mogłem ale zostawiłem nr/email na stronie żeby oddzwonili (callback) Od teraz będę częściej się komunikował bezpośrednio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fluid81 Napisano 15 stycznia Udostępnij Napisano 15 stycznia Dzwoń do Technikarium 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 stycznia Udostępnij Napisano 16 stycznia 14 godzin temu, LoonyGerard napisał: dodzwonić się nie mogłem ale zostawiłem nr/email na stronie żeby oddzwonili (callback) Do mnie nie oddzwonili do tej pory. zostawiłem kilka Ale już kupiłem gdzie indziej. Też się sam nie mogłem dodzwonić. 13 godzin temu, fluid81 napisał: Dzwoń do Technikarium 😉 Albo do niego. Ale po cenę nie poradę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts