77Mariusz77 Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca @piotr.luczajpodaj proszę czego nie widzi aż sprawdzę z ciekawości u siebie. Nigdy nie zwracałem uwagi na przeskakujące okładki itd itp. Włączę ładnie gra i słucham po prostu ale temat mnie zaciekawił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca (edytowany) 42 minuty temu, 77Mariusz77 napisał: @piotr.luczajpodaj proszę czego nie widzi aż sprawdzę z ciekawości u siebie. Nigdy nie zwracałem uwagi na przeskakujące okładki itd itp. Włączę ładnie gra i słucham po prostu ale temat mnie zaciekawił. Np. X Ambassadors zobacz ile albumów widzi Tidal a ile BluOs To samo z Sevdaliza Albo Arab Strap The Aristocrats Jest tego więcej Edytowano 15 czerwca przez piotr.luczaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca (edytowany) Co do albumów to w BlueOS powtarzają się z tego co widzę przez co jest ich więcej. Na przykładzie utworu Toto Hold the Line , poprzez connect 192 hHz a przez aplikację 48 kHz. Z okładkami co się nie zmieniają przez connect jak kolega wcześniej pisał faktycznie tak jest choć nigdy nie zwracałem na to uwagi gdyż jak coś włączę to odkładam telefon i nie śledzę co tam się wyświetla. 🙂 Edytowano 15 czerwca przez 77Mariusz77 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca 28 minut temu, 77Mariusz77 napisał: Co do albumów to w BlueOS powtarzają się z tego co widzę przez co jest ich więcej. Na przykładzie utworu Toto Hold the Line , poprzez connect 192 hHz a przez aplikację 48 kHz. Z okładkami co się nie zmieniają przez connect jak kolega wcześniej pisał faktycznie tak jest choć nigdy nie zwracałem na to uwagi gdyż jak coś włączę to odkładam telefon i nie śledzę co tam się wyświetla. 🙂 Tu nie chodzi o ilość albumów ale o to że nie ma niektórych. I mam sytuację że w piątki siadam sobie i przez telefon poprzez Tidal dodaje do ulubionych nowe albumy do odsłuchu, wracam do domu odpalam sprzęt i BluOs i nie ma ich wszystkich. Dlatego zwróciłem na to uwagę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca No to braku albumów nie stwierdziłem na podstawie tych zespołów co napisałeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca To nie wiem jak szukasz 😜 Tych brakuje mi w BluOs The Aristocrats album You Know What...? X Ambassadors album Townie Arab Strap album I'm totally fine with it 👍 don't give a fuck anymore 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Żeby nie było, że cyganię 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca (edytowany) Ale jajca Edytowano 15 czerwca przez piotr.luczaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca To teraz by się przydała jakaś mądra głowa żeby pomogła to wyjaśnić 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Komedia, zagadka na weekend Dzieje się to już baaardzo długiego czasu więc aktualizacja nie ma nic do rzeczy. Ciekawa sprawa. Mam jakąś uboga wersję urządzenia hehehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Uboga to u mnie , stary dobry n-130 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Dokładnie to samo mam N130 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca U mnie tych albumów Bluos w Tidalu także nie widzi, ale w Deezerze już jest OK. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Router Asus rt-ac1750u. Nie widzę w ustawieniach czegoś takiego jak UPnP. A może dnsy stoją za tą sprawka? Mam ustawione googlowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Mój za to Raxe500. W ustawieniach nie grzebię, podłączony dwa lata wstecz . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Wstyd się przyznać ale mam rozwiązanie W miejscu gdzie logujesz się w apce BluOs do Tidala trzeba mieć zaznaczone treści dla dorosłych i teraz mam wszystkie albumy 😜 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Niby proste rozwiązanie a weź się domyśl 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 czerwca Udostępnij Napisano 17 czerwca Dnia 14.06.2024 o 08:43, Kerpen napisał: Chodzi mi o to, że jak np odtwarzam jakiś album z z Tidal connect to utwory są odtwarzane poprawnie, ale na wyświetlaczu widnieje cały czas utwór pierwszy. Jeżeli słuchasz jakiejś nowej płyty to nie wiesz który utwór aktualnie jest odtwarzany. Może nie jest to jakiś wielki problem, ale jest cholernie wkurzające. Na Spotify connect nie ma czegoś takiego. No to jest kwestia Tidala. Nie samego urządzenia. Dnia 14.06.2024 o 20:22, maxredaktor napisał: U mnie jest tak samo, zarówno na androidzie, jak i Apple'u. Więc to ewidentnie problem Tidala. Zgadza się. Czekamy na aktualizację która to odmuli. Dnia 15.06.2024 o 10:23, 77Mariusz77 napisał: To teraz by się przydała jakaś mądra głowa żeby pomogła to wyjaśnić 😁 Czy obydwoje macie subskrypcje z tego samego kraju? Takie sytuacje się zdarzały. Dnia 15.06.2024 o 16:08, piotr.luczaj napisał: Wstyd się przyznać ale mam rozwiązanie W miejscu gdzie logujesz się w apce BluOs do Tidala trzeba mieć zaznaczone treści dla dorosłych i teraz mam wszystkie albumy 😜 Aha, no to jeszcze coś innego. Na to bym też nie wpadł. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerpen Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca Dzisiaj miałem aktualizację BS i USB działa już jak należy...! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts