Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W podobnym stylu to może KEF Q Concerto Meta z Leak 130, ale 1:1 sygnaturowo na pewno nie będzie. Odpisz, cytując
zmarek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dzięki, ale no nie wiem, słuchałem kef r3 meta i nie zrobiły na mnie wrażenia, te q concerto inny rodzaj brzmienia mają? Dodam jeszcze że używane sprzęty jak najbardziej wchodzą w grę. 3 godziny temu, euter napisał: @zmarek Jaki masz budżet? Zbyt niski? Ten co podałem? Odpisz, cytując
euter Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, zmarek napisał: Zbyt niski? Ten co podałem? Pod kątem brzmienia, do którego chcesz zmierzać (D40+H390+Pontus), to tak - niski Ma Twoim miejscu kupiłbym Dynaudio 40 (bo od kolumn trzeba zacząć) skoro Ci się podobały i Wiim Ultra. Słuchałem tego połączenia przez trzy miesiące i charakter kolumn był zachowany. I następnie odkładałbym na Hegla i DACa. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 godziny temu, zmarek napisał: Hm 🤔 Im mniej tym lepiej 😉, poważnie to nie chciał abym przekroczyć 12k, najlepiej bliżej 10k. W budżecie jeszcze muszą się zmieścić standy i przewody głośnikowe Na olx są dynaudio special 40 za 8600 do negocjacji. Najważniejsze są kolumny. A Hegla możesz kupić niższego np. Edytowano 1 godzinę temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
zmarek Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Tak też rozważałem, dołożyć do docelowych kolumn a hegel h120? Jak myślicie dałby im radę, bo ponoć są bardo wymagające. Pontus'a może też można by jakimś tańszym zastąpić 🙂 a nawet ten w heglu na paczątek by wystarczył. 26 minut temu, euter napisał: Pod kątem brzmienia, do którego chcesz zmierzać (D40+H390+Pontus), to tak - niski Ma Twoim miejscu kupiłbym Dynaudio 40 (bo od kolumn trzeba zacząć) skoro Ci się podobały i Wiim Ultra. Słuchałem tego połączenia przez trzy miesiące i charakter kolumn był zachowany. I następnie odkładałbym na Hegla i DACa. Przez ten czas to z jakim wzmacniaczem słuchałeś tych s40? Bo wiim ultra to streamer Jeszcze chodzi mi po głowie dynaudio focus 160, model wcześniejszy jka u nie byko za pół ceny s40 można go dostać, co o nich myślicie? Może warto posłuchać, ktoś je sprzedaje rzut beretem odemnie 30km 🙂 Odpisz, cytując
euter Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu 30 minut temu, zmarek napisał: Bo wiim ultra to streamer Racja. Miałem na myśli WiiM Amp Ultra. Odpisz, cytując
Recommended Posts