StellaPack Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Witam. Zestaw Onkyo TX-8270 i Heco Aurora 700 mam kilka dobrych lat, teraz pomyślałem o gramofonie. Polecicie mi coś w nie wielkich pieniądzach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego Co to znaczy niewielkie pieniądze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 lutego Udostępnij Napisano 12 lutego Cześć, ile chciałbyś wydać na swój pierwszy gramofon? Celujesz bardziej w okolice cenowe np. Audio Technici AT-LP60XUSB, czy może bardziej w stronę Rega Planar 1? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 marca Udostępnij Napisano 13 marca Wątek chyba się już chyba nie rozwinie, niestety... Zainteresowany kolega gdzieś przepadł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekD Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca To może ja pociągne wątek, żeby nie zakładać nowego. U mnie też przyszedł czas na gramofon. Będzie grał z Audiolab 6000a Play i Dali Zensor 7. Budżet jaki planuję to 1500 na nowy (może raty?) Lub 1200 za używany. Polecicie coś do zestawu? I jeszcze pytanie jak najlepiej podłączyć gramofon do mojego wzmaciacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Dnia 16.03.2024 o 07:13, MaciekD napisał: To może ja pociągne wątek, żeby nie zakładać nowego. U mnie też przyszedł czas na gramofon. Będzie grał z Audiolab 6000a Play i Dali Zensor 7. Budżet jaki planuję to 1500 na nowy (może raty?) Lub 1200 za używany. Polecicie coś do zestawu? I jeszcze pytanie jak najlepiej podłączyć gramofon do mojego wzmaciacza? Podbiję swoją powyższą propozycję, czyli Dnia 12.02.2024 o 16:41, Q21 napisał: Rega Planar 1 Podpinasz do pre w Audiolabie i gra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts