Piotr Sonido Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia Dnia 4.04.2025 o 08:53, Kepasa napisał: Panowie, tylko 1 szybkie pytanie... Więcej zejścia niskich tonów będą miały: KEF R300 czy KLIPSCH RP600 M2 ??? Pozdrawiam wszystkich!! KEFy 1 Odpisz, cytując
Kepasa Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 10 minut temu, Piotr Sonido napisał: KEFy A czy faktycznie one potrzebują jeszcze suba? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia Kolumny suba nie potrzebują. Ewentualnie ich wlasciciel😀 2 2 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 16 minut temu, Kepasa napisał: A czy faktycznie one potrzebują jeszcze suba? Dokładnie jak napisał kolega wyżej. To zależy od Ciebie. Znajomy je używał bez. 1 Odpisz, cytując
Kepasa Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia Ok, pojadę najprościej na odsłuch i stestuje, najważniejsze że jakieś zejście jest. Dzięki wielkie wszystkim:) 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia Dnia 4.04.2025 o 11:24, Dedal napisał: A to nie jest czasem funkcja dla plików DSD ? 🤨 Nic z subem i odcięciem nie ma to wspólnego. Kurde dobrze , że wyjaśniłeś. Dokładnie obejrzałem mojego Adi , zajrzałem nawet pod spód i za cholery żadnego odcięcia nie znalazłem Już pisałem reklamację ......... Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 kwietnia Napisano 12 kwietnia Dnia 5.04.2025 o 11:06, Kepasa napisał: Ok, pojadę najprościej na odsłuch i stestuje, najważniejsze że jakieś zejście jest. Dzięki wielkie wszystkim:) Byłeś? Odpisz, cytując
Recommended Posts