Piotr Sonido Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Dnia 4.04.2025 o 08:53, Kepasa napisał: Panowie, tylko 1 szybkie pytanie... Więcej zejścia niskich tonów będą miały: KEF R300 czy KLIPSCH RP600 M2 ??? Pozdrawiam wszystkich!! KEFy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kepasa Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, Piotr Sonido napisał: KEFy A czy faktycznie one potrzebują jeszcze suba? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Kolumny suba nie potrzebują. Ewentualnie ich wlasciciel😀 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 16 minut temu, Kepasa napisał: A czy faktycznie one potrzebują jeszcze suba? Dokładnie jak napisał kolega wyżej. To zależy od Ciebie. Znajomy je używał bez. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kepasa Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Ok, pojadę najprościej na odsłuch i stestuje, najważniejsze że jakieś zejście jest. Dzięki wielkie wszystkim:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dnia 4.04.2025 o 11:24, Dedal napisał: A to nie jest czasem funkcja dla plików DSD ? 🤨 Nic z subem i odcięciem nie ma to wspólnego. Kurde dobrze , że wyjaśniłeś. Dokładnie obejrzałem mojego Adi , zajrzałem nawet pod spód i za cholery żadnego odcięcia nie znalazłem Już pisałem reklamację ......... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Haha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts