T Z6 Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Troche zazdroszcze mlodym słuchu.Mój juz niestety coraz gorszy.Latka lecą.A na dowód ze tak jest powiem taka "ciekawostke".Ostatnio nie słysze róznicy miedzy RME a Nostromo.Uszy chyba powinny pójsc do lekarza 😁. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Kalifornia Napisano 18 marca Autor Udostępnij Napisano 18 marca No dobra, zmotywowaliście mnie i odpaliłem mailne z moode (oczywiście dalej przez usb do irdaca). Na razie słucham tych domyślnych stacji radiowych, bo tiidal connect nie ma na liście renderes. Ale już tu jest nieźle. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca 1 godzinę temu, Robert Kalifornia napisał: Ale już tu jest nieźle. Wlacz tryb direct. Powyłączaj zbędne rzeczy, np WiFi jak siedzisz na kablu, a Tidal odpal przez mconnect po upnp. Na początku możesz spróbować darmowego lite. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Kalifornia Napisano 18 marca Autor Udostępnij Napisano 18 marca 18 minut temu, marcinmarcin napisał: Wlacz tryb direct. Powyłączaj zbędne rzeczy, np WiFi jak siedzisz na kablu, a Tidal odpal przez mconnect po upnp. Na początku możesz spróbować darmowego lite. poszło za pierwszy razem - dzięki ! Już mnie zmeczyło szukanie skąd wzią user/password do logowania po ssh. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca 10 minut temu, Robert Kalifornia napisał: Już mnie zmeczyło szukanie skąd wzią user/password do logowania po ssh. Robiąc kartę do moode trzeba to zrobić z raspberry imager. Tam w menu wybierasz z systemów medialnych moode 64b w najnowszej wersji. Żeby moode działało poprawnie musisz w imagerze w opcjach włączyć ssh i podać swojego usera i hasło dla moode. Taka procedura na github znajdziesz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Kalifornia Napisano 18 marca Autor Udostępnij Napisano 18 marca 3 minuty temu, marcinmarcin napisał: Robiąc kartę do moode trzeba to zrobić z raspberry imager. Tam w menu wybierasz z systemów medialnych moode 64b w najnowszej wersji. Żeby moode działało poprawnie musisz w imagerze w opcjach włączyć ssh i podać swojego usera i hasło dla moode. Taka procedura na github znajdziesz. No to wszystko jasne. Ja wykorzystałem zwykłego rufusa. Dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Kalifornia Napisano 19 marca Autor Udostępnij Napisano 19 marca Posłuchałem więc wiim mini, malinę (moode) oraz ifi stream. Tak na moje ucho wiim bezsprzecznie leży na innej półce niż malina oraz ifi. Natomiast z tych dwóch wygrywa ifi. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Tak z ciekawości, czym zasilasz malinę? To "leży na innej półce" jak rozumieć? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Kalifornia Napisano 19 marca Autor Udostępnij Napisano 19 marca Do maliny dostałem zasilacz przy zakupie kitu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Dnia 18.03.2024 o 09:19, Robert Kalifornia napisał: Wiim pro, bo dac już nieistotny? To wtedy mini. Bo jako transport grają tak samo. Dnia 19.03.2024 o 14:23, Wito76 napisał: Tak z ciekawości, czym zasilasz malinę? To "leży na innej półce" jak rozumieć? Ja miałem klasyczny z logiem malinki i dedykowany z chin liniowy Źle dobrany a i tak grał lepiej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts