Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Szukam gramofonu do denona x3600h, szukam tylko i wyłącznie zeby mi luke na szafce wypełnił, prawdopodobnie bardzo rzadko bedzie używamy. Nie ma to byc sprzęt premium itp. Ma poprostu nie być gównem.

Tak mam:

PXL_20240329_173920438.jpg

Edytowano przez ostiio
Napisano
14 godzin temu, Fandiscopolo napisał:

Idealny powinien byc wedlug mnie taki za wiecej niz 2199 pln,pod kolor scian a rozmiarowo wypelniajacy luke.

A dlaczego 2199pln xD? Mam rozumieć ze jest konkretny model w tej cenie?

Napisano
1 godzinę temu, AutoPirat napisał:

Zrzutekranu2024-03-30o07_59_47.png.fcb19aa898c4ec2ab879f5781d19d69a.png

Mowie ze nie chce nic premium a tu pyk sprzęt za 20k+ xD Chcę cos co nadaje sie do odtwarzania vinylów zeby to mialo sens, ale nie kosztowalo 5k euro

5 minut temu, 77Mariusz77 napisał:

Żeby być precyzyjnym bardziej  to napisz proszę jaki to numer farby we wzorniku i którego producenta ?

Ma byc czarny ten gramofon xD sciany mam białe.

Napisano (edytowany)
14 minut temu, ostiio napisał:

Mowie ze nie chce nic premium a tu pyk sprzęt za 20k+ 

Pojęcie, jak i kwoty są wartościami względnymi. Dźwiękowo to akurat raczej LOW-END, tu się płaci za DESIGN.

14 minut temu, ostiio napisał:

Chcę cos co nadaje sie do odtwarzania vinylów zeby to mialo sens, ale nie kosztowalo 5k euro

A takie premium, to tutaj masz w całej okazałości 350kg. Nawet trzęienie ziemi nie zakłóci Ci odsłuchu - Clearaudio Statement. Niestety nie widziałem w czarnym kolorze.

Zrzutekranu2024-03-30o09_59_48.png.9a55ba9bc0919c0c0c67e6855bb93122.png

Edytowano przez AutoPirat
Napisano
3 godziny temu, Butler napisał:

Kup Audio Technica LP60X i będziesz zadowolony. A jak za tani to Rega Planar 1 Plus. A jak i ten za tani to Pro-Ject Debut Carbon Evo.

Dzięki o to mi chodzi, temat mozna zamknąć.