ostiio Napisano 29 marca Udostępnij Napisano 29 marca (edytowany) Szukam gramofonu do denona x3600h, szukam tylko i wyłącznie zeby mi luke na szafce wypełnił, prawdopodobnie bardzo rzadko bedzie używamy. Nie ma to byc sprzęt premium itp. Ma poprostu nie być gównem. Tak mam: Edytowano 29 marca przez ostiio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 13 godzin temu, ostiio napisał: szukam tylko i wyłącznie zeby mi luke na szafce wypełnił, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostiio Napisano 30 marca Autor Udostępnij Napisano 30 marca 14 godzin temu, Fandiscopolo napisał: Idealny powinien byc wedlug mnie taki za wiecej niz 2199 pln,pod kolor scian a rozmiarowo wypelniajacy luke. A dlaczego 2199pln xD? Mam rozumieć ze jest konkretny model w tej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca Żeby być precyzyjnym bardziej to napisz proszę jaki to numer farby we wzorniku i którego producenta ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostiio Napisano 30 marca Autor Udostępnij Napisano 30 marca 1 godzinę temu, AutoPirat napisał: Mowie ze nie chce nic premium a tu pyk sprzęt za 20k+ Chcę cos co nadaje sie do odtwarzania vinylów zeby to mialo sens, ale nie kosztowalo 5k euro 5 minut temu, 77Mariusz77 napisał: Żeby być precyzyjnym bardziej to napisz proszę jaki to numer farby we wzorniku i którego producenta ? Ma byc czarny ten gramofon sciany mam białe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca (edytowany) 14 minut temu, ostiio napisał: Mowie ze nie chce nic premium a tu pyk sprzęt za 20k+ Pojęcie, jak i kwoty są wartościami względnymi. Dźwiękowo to akurat raczej LOW-END, tu się płaci za DESIGN. 14 minut temu, ostiio napisał: Chcę cos co nadaje sie do odtwarzania vinylów zeby to mialo sens, ale nie kosztowalo 5k euro A takie premium, to tutaj masz w całej okazałości 350kg. Nawet trzęienie ziemi nie zakłóci Ci odsłuchu - Clearaudio Statement. Niestety nie widziałem w czarnym kolorze. Edytowano 30 marca przez AutoPirat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca Kup Audio Technica LP60X i będziesz zadowolony. A jak za tani to Rega Planar 1 Plus. A jak i ten za tani to Pro-Ject Debut Carbon Evo. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostiio Napisano 30 marca Autor Udostępnij Napisano 30 marca 3 godziny temu, Butler napisał: Kup Audio Technica LP60X i będziesz zadowolony. A jak za tani to Rega Planar 1 Plus. A jak i ten za tani to Pro-Ject Debut Carbon Evo. Dzięki o to mi chodzi, temat mozna zamknąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia Butler dobrze napisał, w razie czego zapraszam do kontaktu, możemy podziałać z ceną Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 kwietnia Udostępnij Napisano 3 kwietnia Luke to Ci zapewni IKEA Ale jak odpalisz jedną płytę w roku to Project albo Rega. Nawet najtańsze modele Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts