S!N! Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września @Q21 Były pierwsze odsłuchy oraz jakieś testy? Jakoś cisza jeśli chodzi o recki tego produktu, ciekawi mnie czy produkt jest przeznaczony jedynie do Diamondów czy również podpina się pod wyższe modele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Szymański Napisano 19 września Udostępnij Napisano 19 września Pewnie mają z czymś problem dlatego nie w wypuszczają na światło dzienne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września @Tomek SzymańskiTydzień temu byłem po stolik od pylona i akurat widziałem, że mają go w kartonie razem z svsami ,podpytałem jak się spisuje to chłopaki raczej pozytywnie wypowiadali się na temat jego połączenia z Diamond, niestety nie mogłem go przesłuchać bo nie byłem umówiony na odsłuch, a akurat ktoś zajmował salkę- na pewno będę chciał go sam przetestować i wyrobić własne zdanie z wyższym modelem pylona, jakby nie patrzeć prezentowałby się dobrze z całą resztą kompletu, obawiam się tylko, że on może być skierowany stricte pod Diamondy i tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września 9 godzin temu, Tomek Szymański napisał: Pewnie mają z czymś problem dlatego nie w wypuszczają na światło dzienne Cena. Jeśli cena tego produktu nie zostanie skorygowana to on nie ma szans się przebić. Bo wybór wśród innych subwooferów jest spory. To będzie produkt dla fanów marki. A takowi są. Wiec miło że firma o nich myśli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września Pylon dał info, że mają się pojawić niebawem pierwsze recki, miałem na stanie dwa rele to będę miał fajne porównanie do tej produkcji, więc monitoruje temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts