ProjectPi Napisano wczoraj o 09:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:23 (edytowany) 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Poczytaj. Az tak sławny nie jesteś, by twoje stwierdzenie poddane było szerszej analizie. Wygląda, że co do meritum, nie wiesz. Ale może choc jakiś mały zrzut ekranu przedstawisz, potwierdzajacy owo blokowanie? 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Edytowano wczoraj o 09:26 przez ProjectPi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 20 godzin temu, ProjectPi napisał: Az tak sławny nie jesteś, by twoje stwierdzenie poddane było szerszej analizie. Chyba jednak jestem Widać że mnie uwielbiasz. A już tak całkiem z innej beczki, dopiero co na forum audiostereo zostałeś mocno skrytykowany za swoje posty. Serio chcesz robić to samo tutaj? Napisał kolega wyraźnie że działa bo "włączyłem udostępnianie po upnp" Działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Widać że mnie uwielbiasz. Eee.... khm.... nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu No to darzymy się tym samym 🦷 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: A już tak całkiem z innej beczki, dopiero co na forum audiostereo zostałeś mocno skrytykowany za swoje posty. Serio chcesz robić to samo tutaj? Przez kogo, co i jak, bo jakoś nie kojarzę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wolne żarty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Napisał kolega wyraźnie że działa bo "włączyłem udostępnianie po upnp" Działa. Kolegi wpis to kolegi wpis, ja odnoszę się do twojego. Wiesz, myślę że obydwoje wiemy, że coś tam napisałeś o czym nie masz zbytnio pojęcia, i wyszło jak wyszło. 1 minutę temu, Piotr Sonido napisał: Wolne żarty. Mogą być nawet szybkie, jeśli poznam odpowiedź. 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Chyba jednak jestem Oznak tego, w postaci, o której wspomniałem, jakoś brak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Człowieku ignoruje Cie zrozum. Będzie kolejny problem z Wiim lub ktoś nie będzie z niego zadowolony to automatycznie się w wątku pojawisz. Do tego czasu masz wolne. Idź na ryby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Dziwne rzeczy wypisujesz, ale to nie pierwszy raz z tego co widziałem. Ni to ignorujesz, ni to komentujesz. Wychodzi, że tak masz taką skłonność i tyle. Póki co, miłego mimo wszystko dnia Aaa, dziś jest twój dzień seryjnego odpisywania na tym forum, ok, teraz jasne. Edytowano 1 godzinę temu przez ProjectPi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts