wysoczanin Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Witam! Kupiłem trzy soundbary, ale jednak nie chce mi się ich testowac:P Wiem, że kiepski wybór, ale są one dla Mamy do salonu, a ona wymagań dużych nie ma. Który byście wybrali? Telewizor jest stary nie ma hdmi arc, więc tylko optyczny kabel wchodzi w grę. Soundbar LG S60Q - 590 zł Creative Stage 2.1 V2 - 339 zł YAMAHA SR-C30A - 499 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Który? Ene due rike fake... 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
60d Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Dokladnie jak @Butler napisał. W tym budżecie, wymaganiach i jakości to jedna chwała. Weź pierwszy z brzegu jaki jest dostępny i to tyle. Temat w sumie do zamknięcia już na tym etapie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysoczanin Napisano 26 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia (edytowany) A po parametrach nie ma co patrzeć? Ja wiem, że soundbar w ogóle nie ma sensu(tym bardziej do 1000 zł), ale Mamie do oglądania w zupełności wystarczy. Mogłem wziąć na zasadzie jakiej Butler piszę, ale zachciało mi się testować, a teraz się rozchorowałem i zdycham, więc nie potestuję, stąd pytanie. Telewizor jest z 2009 i już głośniki pierdzą stąd taka sytuacja. Humor me...gdybyście mieli za darmo wybrać sobie jeden z tych trzech? Który? Edytowano 26 kwietnia przez wysoczanin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Przetestuj każdego choćby 5 minut, 2 minuty mowy, 3 minuty muzyki wybierz ten, który najmniej gryzie w uszy. Inaczej to loteria. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Wybierz najładniejszy, może tam gdzie pilot bardziej funkcjonalny, zawsze jakieś kryterium. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysoczanin Napisano 26 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia (edytowany) Rozpakowany jest obecnie lg bo przyszedł pierwszy, jak Wasze rady tak wyglądają to zostanie chyba z racji tego, że mi się nie chce testować i rozłożony i najwięcej RMS ma xddd Chyba każdy z nich będzie lepiej grał niż pierdzące głośniki, co nie?:) LG gra lepiej i nie pierdzi;) Edytowano 26 kwietnia przez wysoczanin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia 31 minut temu, wysoczanin napisał: Chyba każdy z nich będzie lepiej grał niż pierdzące głośniki, co nie?:) LG gra lepiej i nie pierdzi;) Ja to widzę tak: - będziesz zadowolony! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysoczanin Napisano 27 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia Jednak testuję;) Dam znać co wytestowałem:P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 27 kwietnia Udostępnij Napisano 27 kwietnia 18 minut temu, wysoczanin napisał: Jednak testuję;) Dam znać co wytestowałem:P Czekamy z niecierpliwością! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 kwietnia Udostępnij Napisano 29 kwietnia Po parametrach nie ma co patrzec JAk widze czasem w sklepie że na takich znanych markach jest napisane Atmos 5.1.4 albo czasem nawet 11 kanałów i do tego obok 1000W chodź z tego już rezygnują coraz bardziej. Zdali sobie sprawę że to żart i wyglada śmiesznie. No ale przechodzisz obok i o jakich parametrach my tu mamy mówić? Wielkości mebranek? 2 czy 3 cm? Tego nie podają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts