Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam! Kupiłem trzy soundbary, ale jednak nie chce mi się ich testowac:P Wiem, że kiepski wybór, ale są one dla Mamy do salonu, a ona wymagań dużych nie ma. Który byście wybrali? Telewizor jest stary nie ma hdmi arc, więc tylko optyczny kabel wchodzi w grę.
Soundbar LG S60Q  - 590 zł
Creative Stage 2.1 V2 - 339 zł
YAMAHA SR-C30A - 499 zł

Napisano (edytowany)

A po parametrach nie ma co patrzeć? Ja wiem, że soundbar w ogóle nie ma sensu(tym bardziej do 1000 zł), ale Mamie do oglądania w zupełności wystarczy. Mogłem wziąć na zasadzie jakiej Butler piszę, ale zachciało mi się testować, a teraz się rozchorowałem i zdycham, więc nie potestuję, stąd pytanie.
Telewizor jest z 2009 i już głośniki pierdzą stąd taka sytuacja.
Humor me...gdybyście mieli za darmo wybrać sobie jeden z tych trzech? Który?

Edytowano przez wysoczanin
Napisano (edytowany)

Rozpakowany jest obecnie lg bo przyszedł pierwszy, jak Wasze rady tak wyglądają to zostanie chyba z racji tego, że mi się nie chce testować i rozłożony i najwięcej RMS ma xddd

Chyba każdy z nich będzie lepiej grał niż pierdzące głośniki, co nie?:) LG gra lepiej i nie pierdzi;)

Edytowano przez wysoczanin
Napisano

Po parametrach nie ma co patrzec JAk widze czasem w sklepie że na takich znanych markach jest napisane Atmos 5.1.4 albo czasem nawet 11 kanałów i do tego obok 1000W chodź z tego już rezygnują coraz bardziej. Zdali sobie sprawę że to żart i wyglada śmiesznie.

No ale przechodzisz obok i o jakich parametrach my tu mamy mówić?

Wielkości mebranek? 2 czy 3 cm?

Tego nie podają.