Joanna123 Napisano 28 kwietnia Udostępnij Napisano 28 kwietnia Patu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 kwietnia Udostępnij Napisano 29 kwietnia Cześć, do jakiej kwoty szukasz i jakiego brzmienia oczekujesz? Wstępnie warto zainteresować się Regą z linii Planar, zapraszam do obejrzenia filmu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimonS Napisano 13 maja Udostępnij Napisano 13 maja Dnia 28.04.2024 o 11:20, Joanna123 napisał: Patu Nie ważne czy pod Magnata czy pod inny piecyk warto rozejrzeć się za używanym gramofonem z epoki. Za stosunkowo nieduże pieniądze można wyrwać gramofon, z piękną plintą, ciężkim talerzem, często w bardzo dobrym stanie, często po kompleksowej renowacji, z bardzo dobrym ramieniem, odkręcanym headshellem, często z napędem bezpośrednim, prawie zawsze półautomatyczny a i często w pełni automatyczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna123 Napisano 19 maja Autor Udostępnij Napisano 19 maja Dnia 29.04.2024 o 11:36, Q21 napisał: Cześć, do jakiej kwoty szukasz i jakiego brzmienia oczekujesz? Wstępnie warto zainteresować się Regą z linii Planar, zapraszam do obejrzenia filmu Witam serdecznie interesuje mnie gramofon Rega Planer 2 i czy dobrze by to grało ze wzmacniaczem Magnat MA900 .Pozdrawiam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 maja Udostępnij Napisano 19 maja 2 godziny temu, Joanna123 napisał: Witam serdecznie interesuje mnie gramofon Rega Planer 2 i czy dobrze by to grało ze wzmacniaczem Magnat MA900 Jak każdy gramofon. Wszystko zależy od ..... zresztą to już napisał @Fandiscopolo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 maja Udostępnij Napisano 20 maja Jeśli oczekujesz zachowania barwy wzmacniacza to Rega Planar 2 byłaby jak najbardziej dobrym rozwiązaniem. Najlepszą bazą na przyszłość byłaby Planar 3 50th ale nie wiem czy nie byłby to trochę przewartościowany gramofon do MA900. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts