Kochanek2 Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Panowie, jeszcze prośba o doradztwo. Które słuchawki będą lepsze na codzienność. Lubię bas, dynamikę, wychodzę często na spacery. Co polecicie bardziej? A może coś jeszcze innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Witaj, B&W to bardzo dobry wybór. Jeśli lubisz bas, dużą przestrzeń a przede wszystkim różnorodność w przekazie, to powinny Cię zadowolić. Ewentualnie możesz rozważyć opcję, najnowszej wersji czyli PX7s2 E, różni je nie co DAC oraz żywotność baterii Zapraszamy na prezentację jak będziesz zainteresowany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Czy coś udało się wybrać:)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochanek2 Napisano 29 maja Autor Udostępnij Napisano 29 maja Jeszcze nie, ale przyglądałem się B&W PX8 i BAG OLUFSEN H95. Coś możecie o tym powiedzieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 maja Udostępnij Napisano 29 maja 2 godziny temu, Kochanek2 napisał: Jeszcze nie, ale przyglądałem się B&W PX8 i BAG OLUFSEN H95. Coś możecie o tym powiedzieć? Wykonanie PX8 jest bardzo dobre. Dużo jest materiałów metalowych, miękkich. H95 nie odbiega ale to co jest priorytetowe, to jakość dźwięku. Sądzę, że PX8 prezentuje dźwięk w tak różny sposób, i jest to bardzo ambitne, że przy zachowaniu "V" w H95, jest to zwyczajnie jego przewagą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 29 maja Udostępnij Napisano 29 maja Mam PX8 i jestem z nich zadowolony, choć nie porównywałem ich z BO. To moje drugie Bowersy, mam jeszcze PX. Jedne i drugie są doskonale wykonane. W starszych nie do końca odpowiadał mi system ANC, po jego włączeniu czułem takie jakby zasysanie w uszach. Nie używałem więc go, niemniej pasywnie też nieźle odcinały od świata. W PX8 ANC działa znacznie lepiej, trzeba tylko pamiętać że podbija wówczas skrajne pasma. Ósemki dobrze kontrolują bas, nie jest tak potężny jak Sennheiser Momentum, które ma córka, ale mi bardziej odpowiada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochanek2 Napisano 29 maja Autor Udostępnij Napisano 29 maja 36 minut temu, maxredaktor napisał: Mam PX8 i jestem z nich zadowolony, choć nie porównywałem ich z BO. To moje drugie Bowersy, mam jeszcze PX. Jedne i drugie są doskonale wykonane. W starszych nie do końca odpowiadał mi system ANC, po jego włączeniu czułem takie jakby zasysanie w uszach. Nie używałem więc go, niemniej pasywnie też nieźle odcinały od świata. W PX8 ANC działa znacznie lepiej, trzeba tylko pamiętać że podbija wówczas skrajne pasma. Ósemki dobrze kontrolują bas, nie jest tak potężny jak Sennheiser Momentum, które ma córka, ale mi bardziej odpowiada. Ok, czyli z Twojej opinii wynika, że warto nabyć PX8 :)) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 maja Udostępnij Napisano 29 maja 58 minut temu, maxredaktor napisał: Mam PX8 i jestem z nich zadowolony, choć nie porównywałem ich z BO. To moje drugie Bowersy, mam jeszcze PX. Jedne i drugie są doskonale wykonane. W starszych nie do końca odpowiadał mi system ANC, po jego włączeniu czułem takie jakby zasysanie w uszach. Nie używałem więc go, niemniej pasywnie też nieźle odcinały od świata. W PX8 ANC działa znacznie lepiej, trzeba tylko pamiętać że podbija wówczas skrajne pasma. Ósemki dobrze kontrolują bas, nie jest tak potężny jak Sennheiser Momentum, które ma córka, ale mi bardziej odpowiada. Przy okazji, zapytam. Robiłeś aktualizację w aplikacji? Producent zaleca aby ją przeprowadzić. Czas jej trwania może wynieść ok. 20 min. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 29 maja Udostępnij Napisano 29 maja 25 minut temu, Kochanek2 napisał: Ok, czyli z Twojej opinii wynika, że warto nabyć PX8 :)) Moim zdaniem, tak. 2 minuty temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Przy okazji, zapytam. Robiłeś aktualizację w aplikacji? Producent zaleca aby ją przeprowadzić. Czas jej trwania może wynieść ok. 20 min. Jeśli masz na myśli PX8, to jak najbardziej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 maja Udostępnij Napisano 29 maja 3 godziny temu, maxredaktor napisał: Moim zdaniem, tak. Jeśli masz na myśli PX8, to jak najbardziej. No i prawowicie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochanek2 Napisano 31 maja Autor Udostępnij Napisano 31 maja a zapytam jeszcze jak ma się do tego PX8 Mclaren? To jest coś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja To jest dokładnie to samo konstrukcyjnie, dźwięk, również taki sam, różnica to kolory i logo McLarena https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8-mc-laren-edition.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca Informacyjnie, jeśli jeszcze nie zakupiłeś jeszcze słuchawek, PX8, oferujemy z rabatem extra 5 % od ceny ze strony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca Nie słuchałem PX8 ale z daleka to przypominają PX7. Kiedyś muszę sobie ich posłuchać, opinie w necie są pochlebne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts