Skocz do zawartości

AVC / AVR / cinema / bluray - OKAZJE CENOWE , SALE , OUTLET w kraju lub zagranicą !!!

bora902

Recommended Posts

Dnia 13.03.2025 o 12:49, Butler napisał:

Nigdy nie udało mi się negocjować ceny przy ofercie ratalnej. Absurdem był TV który w markecie wychodził taniej na raty (0% i do tego trzy pierwsze spłacone) niż za gotówkę od ręki.

Expand  

Zgadzam się z tym. Też przez to przechodziłem. Raty płacone tak jak promocja wymagała, a później wszystko na raz. I było taniej niż za gotówkę. Nigdy tego nie rozumiałem. Ale dobra. Kończę.

Edytowano przez STELVIO

Dnia 13.03.2025 o 11:43, tomek72 napisał:

Negocjować można w sklepach/salonach nie marketach, ja swoje kupiłem w salonie w Katowicach, a bez negocjacji masz na dziś za 6,499

https://elektrohome.pl/onkyo-tx-rz50-amplituner-kina-domowego-9-2-wifi,id103852.html

image.jpeg.b1a0f52f9bdfa2a367ba58d501a82dc3.jpeg

Expand  

Skoro są raty zero za które oni płacą to przy gotówce na pewno zejda

Dnia 13.03.2025 o 12:11, Butler napisał:

Warto wspomnieć że jak ktoś wszystko na raty bierze to i negocjacji nie będzie.

Expand  

mniejsza

Dnia 13.03.2025 o 12:49, Butler napisał:

Nigdy nie udało mi się negocjować ceny przy ofercie ratalnej. Absurdem był TV który w markecie wychodził taniej na raty (0% i do tego trzy pierwsze spłacone) niż za gotówkę od ręki.

Expand  

Jak kupowałem Canona R6 gdy był na topie to dało radę wynegocjować cenę , jakieś 10-12 proc w dół i wziąć na 10 rat 0 proc bo tyle dają popularne banki kredytowe w PL więc dla sklepu to żadna różnica była. Gdy rat jest więcej wtedy to nie działa. Zobaczcie zresztą na allegro, jest z ratami podobnie ale tam sprzedający jednak jakiś udział ma.

Edytowano przez Arek_Gd

• 4 weeks later...