MasterD23337 Napisano 22 grudnia 2025 Napisano 22 grudnia 2025 Kolumny Dali Oberon 7 Czarny 2szt. - za 3499 zł a w ratach, gdzie pierwsza rata gratis to wychodzi 3324,05 zł Dali Oberon 7 1 Odpisz, cytując
zygi72 Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia gdzie można znaleźć pełną instrukcję papierową lub elektroniczną tx-rz50 w j.polskim? kto obecnie robi je na Polskę? Odpisz, cytując
tomek72 Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia Papierową kupując amplituner w sklepie w Polsce (polska dystrybucja), elektroniczna pdf niestety niedostępna w języku PL, dystrybutor takiej nie udostępnia, EN dostępna na stronie Onkyo - można pobrać i ewentualnie "spolonizować" za pomocą tłumacza online. Odpisz, cytując
bora902 Napisano Niedziela o 16:22 Autor Napisano Niedziela o 16:22 Dnia 13.01.2026 o 06:59, zygi72 napisał: gdzie można znaleźć pełną instrukcję papierową lub elektroniczną tx-rz50 w j.polskim? kto obecnie robi je na Polskę? zyga po 2 latach kupiles onkyo? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Niedziela o 16:28 Napisano Niedziela o 16:28 Dnia 13.01.2026 o 06:59, zygi72 napisał: gdzie można znaleźć pełną instrukcję papierową lub elektroniczną tx-rz50 w j.polskim? kto obecnie robi je na Polskę? tylko w sklepie. Wrzuć Angielską do chata i niech Ci przetłumaczy i zapisze w PDF. I gotowe. Odpisz, cytując
zygi72 Napisano Niedziela o 18:54 Napisano Niedziela o 18:54 2 godziny temu, bora902 napisał: zyga po 2 latach kupiles onkyo? nie. Odpisz, cytując
zygi72 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 22 godziny temu, Piotr Sonido napisał: tylko w sklepie. Wrzuć Angielską do chata i niech Ci przetłumaczy i zapisze w PDF. I gotowe. chodzi o to że zmieniają się przedstawiciele i ciężko ustalić kto obecnie wykonuje tą wersję papierową po polsku. Odpisz, cytując
tomek72 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Z tego co mi wiadomo to od ładnych kilku lat i obecnie Konsbud jest dystrybutorem Onkyo, przewija się też DSV, które kiedyś miało Pioneer-a i przez jakiś czas Onkyo, ale na ich stronie obecnie nie ma informacji jeśli chodzi o Onkyo. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, zygi72 napisał: chodzi o to że zmieniają się przedstawiciele i ciężko ustalić kto obecnie wykonuje tą wersję papierową po polsku. Wydaje mi się , że dalej jest nim Konsbud HiFi. I oni dają wersję papierową swoim dilerom do każdej sztuki. Odpisz, cytując
zygi72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Wydaje mi się , że dalej jest nim Konsbud HiFi. I oni dają wersję papierową swoim dilerom do każdej sztuki. Konsbud już nie. taką dostałem od nich odpowiedź. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu 42 minuty temu, zygi72 napisał: Konsbud już nie. taką dostałem od nich odpowiedź. Serio tak odpisali? To ciekawe. Na stronie dalej mają taką informację? To kto? DSV? @Q21 od kogo teraz kupujecie Onkyo? Odpisz, cytując
Recommended Posts