STELVIO Napisano 13 marca Napisano 13 marca (edytowany) 23 minuty temu, Butler napisał: Nigdy nie udało mi się negocjować ceny przy ofercie ratalnej. Absurdem był TV który w markecie wychodził taniej na raty (0% i do tego trzy pierwsze spłacone) niż za gotówkę od ręki. Zgadzam się z tym. Też przez to przechodziłem. Raty płacone tak jak promocja wymagała, a później wszystko na raz. I było taniej niż za gotówkę. Nigdy tego nie rozumiałem. Ale dobra. Kończę. Edytowano 13 marca przez STELVIO 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 14 marca Napisano 14 marca 19 godzin temu, tomek72 napisał: Negocjować można w sklepach/salonach nie marketach, ja swoje kupiłem w salonie w Katowicach, a bez negocjacji masz na dziś za 6,499 https://elektrohome.pl/onkyo-tx-rz50-amplituner-kina-domowego-9-2-wifi,id103852.html Skoro są raty zero za które oni płacą to przy gotówce na pewno zejda 18 godzin temu, Butler napisał: Warto wspomnieć że jak ktoś wszystko na raty bierze to i negocjacji nie będzie. mniejsza Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 14 marca Napisano 14 marca (edytowany) Dnia 13.03.2025 o 13:49, Butler napisał: Nigdy nie udało mi się negocjować ceny przy ofercie ratalnej. Absurdem był TV który w markecie wychodził taniej na raty (0% i do tego trzy pierwsze spłacone) niż za gotówkę od ręki. Jak kupowałem Canona R6 gdy był na topie to dało radę wynegocjować cenę , jakieś 10-12 proc w dół i wziąć na 10 rat 0 proc bo tyle dają popularne banki kredytowe w PL więc dla sklepu to żadna różnica była. Gdy rat jest więcej wtedy to nie działa. Zobaczcie zresztą na allegro, jest z ratami podobnie ale tam sprzedający jednak jakiś udział ma. Edytowano 14 marca przez Arek_Gd 2 Odpisz, cytując
MasterD23337 Napisano 9 kwietnia Napisano 9 kwietnia Pioneer VSX-LX305 M2 - amplituner kina domowego 9.2 za 599,00 € Cena spada po dodaniu do koszyka. Jak nie to wpisać kod LX305 Pioneer VSX-LX305 M2 -9.2 AV-Receiver 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 kwietnia Napisano 12 kwietnia dobrze bo na Onkyo i Pioneera coś ciezko ostatnio z przecenami. Odpisz, cytując
bora902 Napisano 3 maja Autor Napisano 3 maja Dnia 12.04.2025 o 09:10, Piotr Sonido napisał: dobrze bo na Onkyo i Pioneera coś ciezko ostatnio z przecenami. Sa przeceny na modele amerykanskie ! 850$ za refurba onkyo rz50 plus przesylka i oplaty czyli jakies 1100$ no trzeba tez kupic przetwornice 😂 PS.chwile mnie nie bylo ale widze ze nadal watek idzie niemrawo... Odpisz, cytując
jozek23 Napisano 3 maja Napisano 3 maja https://pl.homecinesolutions.fr/p/26205-integra-drx-5-4 Odpisz, cytując
bora902 Napisano 4 maja Autor Napisano 4 maja rynek refurbow rz50 w wersji amerykanskiej tak mocno nasycony ze cena spadla ponizej 800$ za sztuke rz70 po 1800$ za sztuke Zostawiam link do sprzedawcy : https://www.ebay.com/str/efxdigital?_trksid=p4429486.m3561.l170197 USA wersja tylko !!! Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 7 maja Napisano 7 maja (edytowany) Ta cena 800USD za RZ-50 to pojawiała się nawet w regularnych sklepach w black friday w stanach bo nastąpił wysyp wpisów i recenzji na Youtube , widać że co jakiś czas powraca. W Polsce twardo bez zmian Za to Rz-70 trzyma się mocno Edytowano 7 maja przez Arek_Gd 1 Odpisz, cytując
bora902 Napisano 7 maja Autor Napisano 7 maja nie kojarze by w black friday cena za nowke byla ponizej 999$ widze ze w best buy jest open box GOOD prawie za darmo Odpisz, cytując
DBF Napisano 7 maja Napisano 7 maja (edytowany) A u Nas nawet za 2x tyle nie znajdziemy tego modelu szkoda. Ps na Reddit dużo osób kupowało za 750-850usd w zeszłym roku Edytowano 7 maja przez DBF Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 10 maja Napisano 10 maja Dnia 3.05.2025 o 09:54, bora902 napisał: Sa przeceny na modele amerykanskie ! 850$ za refurba onkyo rz50 plus przesylka i oplaty czyli jakies 1100$ no trzeba tez kupic przetwornice 😂 PS.chwile mnie nie bylo ale widze ze nadal watek idzie niemrawo... Nie, za takie sprowadzanie to ja dziekuję. RZ50 jest tysiaczka taniej niż u nas w Niemczech. Tak bym wolał. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts