Q21 Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Czekamy na pierwsze wrażenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października 13 godzin temu, Konrad123 napisał: Audiolab 6000a już w drodze więc zobaczymy co z tego będzie, jak nie podejdzie to pójdzie na sprzedaż i sprawdzę inna propozycję, ale jestem dobrej myśli Daj znać. Powinno być ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad123 Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada Z audiolabem jestem już 3 dzień i co tu dużo pisać podszedł mi on bardzo Gdzieś czytałem że jest pewne podobieństwo do nada326 i faktycznie coś z niego ma ale ogólnie czuć że jest on wyższej klasy nie ma tego zamulenia z nada dźwięk jest bardziej otwarty, średnica jest do przodu choć w nadzie troszkę bardziej była wysunięta. Ogólnie jest to bardzo przyjemne granie muzykalne w moim guście, coś czuję że będę go wychwalał jak kiedyś nada326 Jeszcze sprawdzę go z dac magic100 póki go mam, choć ponoć ten we wzmacniaczu też jest ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Miłego słuchania w takim razie, niech służy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts