TZ12345 Napisano 15 czerwca 2024 Napisano 15 czerwca 2024 Hej, taki problem wystąpił jak w tytule. Zawsze świeci czerwona dioda. Po przełączeniu na „on” zapala się biała na 1s i wskakuje na czerwoną. Często przepinam kabel między źródłami i możliwe, że nie wyłączyłem suba przy przepięciu. Może to być powód usterki? Bezpiecznik wymieniłem na ten zapasowy i nic to nie zmieniło. Odpisz, cytując
TZ12345 Napisano 29 czerwca 2024 Autor Napisano 29 czerwca 2024 Naprawione. 1 tranzystor padł to wymiana 2 do kompletu plus jeden sterownik do wymiany. 40zl części plus robocizna Stała czerwona dioda to filtr protect. Usterka losowa Może się komuś zdarzy w przyszłości i będzie szukał odpowiedzi Odpisz, cytując
coolavick Napisano 20 października 2024 Napisano 20 października 2024 (edytowany) Dnia 29.06.2024 o 14:02, TZ12345 napisał: Naprawione. 1 tranzystor padł to wymiana 2 do kompletu plus jeden sterownik do wymiany. 40zl części plus robocizna Stała czerwona dioda to filtr protect. Usterka losowa Może się komuś zdarzy w przyszłości i będzie szukał odpowiedzi Hej, mam ten sam problem. Czy mozesz opisac wiecej szczegolow jak sobie z tym poradziles? Pozdrawiam Edytowano 20 października 2024 przez coolavick Odpisz, cytując
coolavick Napisano 20 października 2024 Napisano 20 października 2024 Dnia 29.06.2024 o 14:02, TZ12345 napisał: Naprawione. 1 tranzystor padł to wymiana 2 do kompletu plus jeden sterownik do wymiany. 40zl części plus robocizna Stała czerwona dioda to filtr protect. Usterka losowa Może się komuś zdarzy w przyszłości i będzie szukał odpowiedzi Hej, mam ten sam problem. Czy mozesz opisac wiecej szczegolow jak sobie z tym poradziles? Pozdrawiam Odpisz, cytując
TZ12345 Napisano 23 października 2024 Autor Napisano 23 października 2024 Poszukałem człowieka który naprawia audio i on to naprawił wiec tutaj moja wiedza się kończy niestety. Ogólnie zrobić się da więc trzeba wysłać gdzieś na serwis 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 23 października 2024 Napisano 23 października 2024 Dnia 20.10.2024 o 22:01, coolavick napisał: Hej, mam ten sam problem. Czy mozesz opisac wiecej szczegolow jak sobie z tym poradziles? Pozdrawiam Ile masz tego suba? Po gwarancji? Odpisz, cytując
coolavick Napisano 23 października 2024 Napisano 23 października 2024 Niestety po gwarancji. W 2022 roku zakupiłem 2 takie suby. Niestety jeden zdechł. Ewidentna wada fabryczna, bo suby byly uzywane w tym samym kinie domowym. Teraz szukam zewnetrznej pomocy w przywroceniu go do zycia. 2 godziny temu, TZ12345 napisał: Poszukałem człowieka który naprawia audio i on to naprawił wiec tutaj moja wiedza się kończy niestety. Ogólnie zrobić się da więc trzeba wysłać gdzieś na serwis Dzieki za odpowiedz. Czy moge poprosic o kontakt do tego spacjalisty ? Jestem z Gliwic, wiec moge podjechac. Odpisz, cytując
Recommended Posts