TZ12345 Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Hej, taki problem wystąpił jak w tytule. Zawsze świeci czerwona dioda. Po przełączeniu na „on” zapala się biała na 1s i wskakuje na czerwoną. Często przepinam kabel między źródłami i możliwe, że nie wyłączyłem suba przy przepięciu. Może to być powód usterki? Bezpiecznik wymieniłem na ten zapasowy i nic to nie zmieniło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TZ12345 Napisano 29 czerwca Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca Naprawione. 1 tranzystor padł to wymiana 2 do kompletu plus jeden sterownik do wymiany. 40zl części plus robocizna Stała czerwona dioda to filtr protect. Usterka losowa Może się komuś zdarzy w przyszłości i będzie szukał odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coolavick Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października (edytowany) Dnia 29.06.2024 o 14:02, TZ12345 napisał: Naprawione. 1 tranzystor padł to wymiana 2 do kompletu plus jeden sterownik do wymiany. 40zl części plus robocizna Stała czerwona dioda to filtr protect. Usterka losowa Może się komuś zdarzy w przyszłości i będzie szukał odpowiedzi Hej, mam ten sam problem. Czy mozesz opisac wiecej szczegolow jak sobie z tym poradziles? Pozdrawiam Edytowano 20 października przez coolavick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coolavick Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października Dnia 29.06.2024 o 14:02, TZ12345 napisał: Naprawione. 1 tranzystor padł to wymiana 2 do kompletu plus jeden sterownik do wymiany. 40zl części plus robocizna Stała czerwona dioda to filtr protect. Usterka losowa Może się komuś zdarzy w przyszłości i będzie szukał odpowiedzi Hej, mam ten sam problem. Czy mozesz opisac wiecej szczegolow jak sobie z tym poradziles? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TZ12345 Napisano 23 października Autor Udostępnij Napisano 23 października Poszukałem człowieka który naprawia audio i on to naprawił wiec tutaj moja wiedza się kończy niestety. Ogólnie zrobić się da więc trzeba wysłać gdzieś na serwis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Dnia 20.10.2024 o 22:01, coolavick napisał: Hej, mam ten sam problem. Czy mozesz opisac wiecej szczegolow jak sobie z tym poradziles? Pozdrawiam Ile masz tego suba? Po gwarancji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coolavick Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Niestety po gwarancji. W 2022 roku zakupiłem 2 takie suby. Niestety jeden zdechł. Ewidentna wada fabryczna, bo suby byly uzywane w tym samym kinie domowym. Teraz szukam zewnetrznej pomocy w przywroceniu go do zycia. 2 godziny temu, TZ12345 napisał: Poszukałem człowieka który naprawia audio i on to naprawił wiec tutaj moja wiedza się kończy niestety. Ogólnie zrobić się da więc trzeba wysłać gdzieś na serwis Dzieki za odpowiedz. Czy moge poprosic o kontakt do tego spacjalisty ? Jestem z Gliwic, wiec moge podjechac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts