Misio38 Napisano 13 lipca 2024 Napisano 13 lipca 2024 WW końcu firmie Yamaha udało się dokonać epokowego kroku milowego, który inni, nawet drobni garażowi producenci wykonali dawno temu. A mianowicie dzisiaj u mnie przy muzyce granej z dysku sieciowego stwierdziłem ze zdziwieniem brak przerw między utworami. Brawo Yamaha. W końcu podjęliście ten ciężki wysiłek by to zrobić. To może uda się jeszcze zrobić przewijanie utworów??? Ciekawostka. Ale tylko z pilota. Przy wybieraniu z Music Cast gapless brak. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 13 lipca 2024 Napisano 13 lipca 2024 1 godzinę temu, Misio38 napisał: W końcu podjęliście ten ciężki wysiłek by to zrobić. To może uda się jeszcze zrobić przewijanie utworów??? Chłopie , ciesz się , że to za tygodniówkę Niemca w ogóle wydaje dźwięk ! A tobie się zachciewa , przewijania ..... 1 Odpisz, cytując
shureido Napisano 13 lipca 2024 Napisano 13 lipca 2024 38 minut temu, tomek4446 napisał: Chłopie , ciesz się , że to za tygodniówkę Niemca w ogóle wydaje dźwięk ! A tobie się zachciewa , przewijania ..... 🤭 👍 Odpisz, cytując
Misio38 Napisano 13 lipca 2024 Autor Napisano 13 lipca 2024 (edytowany) Co mnie obchodzi jakaś tygodniówka? Swoją drogą niewielu z nich ma taką tygodniówka. Zresztą po co wchodzisz w temat który cię nie obchodzi. Jest to informacja dla innych użytkowników Yamahy. Tej i pokrewnych. Edytowano 13 lipca 2024 przez Misio38 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 lipca 2024 Napisano 13 lipca 2024 14 godzin temu, Misio38 napisał: WW końcu firmie Yamaha udało się dokonać epokowego kroku milowego, który inni, nawet drobni garażowi producenci wykonali dawno temu. A mianowicie dzisiaj u mnie przy muzyce granej z dysku sieciowego stwierdziłem ze zdziwieniem brak przerw między utworami. Brawo Yamaha. W końcu podjęliście ten ciężki wysiłek by to zrobić. To może uda się jeszcze zrobić przewijanie utworów??? Ciekawostka. Ale tylko z pilota. Przy wybieraniu z Music Cast gapless brak. Garażowi producenci nie mają zazwyczaj żadnej aplikacji lub też jest na poziomie 6 klasy podstawowej. Ponadto, większość garażowych producentów nie jest w stanie przetrwać na rynku próby czasu "i znika" Błędy zdążają się najlepszym ale jakość i obsługa Music Cast jest na najwyższym poziomie w świecie audio. Odpisz, cytując
Misio38 Napisano 14 lipca 2024 Autor Napisano 14 lipca 2024 Ale wszędzie mówią, że nie ma gapless, a jednak odkryłem, że jest. Co ciekawe tylko z pilota. Odpisz, cytując
Recommended Posts