Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

WW końcu firmie Yamaha udało się dokonać epokowego kroku milowego, który inni, nawet drobni garażowi producenci wykonali dawno temu. A mianowicie dzisiaj u mnie przy muzyce granej z dysku sieciowego stwierdziłem ze zdziwieniem brak przerw między utworami. Brawo Yamaha. W końcu podjęliście ten ciężki wysiłek by to zrobić. To może uda się jeszcze zrobić przewijanie utworów???

Ciekawostka. Ale tylko z pilota. Przy wybieraniu z Music Cast gapless brak.

Napisano
1 godzinę temu, Misio38 napisał:

W końcu podjęliście ten ciężki wysiłek by to zrobić. To może uda się jeszcze zrobić przewijanie utworów???

Chłopie , ciesz się , że to za tygodniówkę Niemca w ogóle wydaje dźwięk ! :) 

A tobie się zachciewa , przewijania ..... :) 

Napisano (edytowany)

Co mnie obchodzi jakaś tygodniówka?

Swoją drogą niewielu z nich ma taką tygodniówka.

Zresztą po co wchodzisz w temat który cię nie obchodzi. Jest to informacja dla innych użytkowników Yamahy. Tej i pokrewnych.

Edytowano przez Misio38
Napisano
14 godzin temu, Misio38 napisał:

WW końcu firmie Yamaha udało się dokonać epokowego kroku milowego, który inni, nawet drobni garażowi producenci wykonali dawno temu. A mianowicie dzisiaj u mnie przy muzyce granej z dysku sieciowego stwierdziłem ze zdziwieniem brak przerw między utworami. Brawo Yamaha. W końcu podjęliście ten ciężki wysiłek by to zrobić. To może uda się jeszcze zrobić przewijanie utworów???

Ciekawostka. Ale tylko z pilota. Przy wybieraniu z Music Cast gapless brak.

Garażowi producenci nie mają zazwyczaj żadnej aplikacji lub też jest na poziomie 6 klasy podstawowej. Ponadto, większość garażowych producentów nie jest w stanie przetrwać na rynku próby czasu "i znika" 

Błędy zdążają się najlepszym ale jakość i obsługa Music Cast jest na najwyższym poziomie w świecie audio.