Johan Napisano 24 lipca Udostępnij Napisano 24 lipca Hej Czy ktoś może wie dlaczego apka Onkyo odtwarzajaca wcześniej MQA po zmianie nie obsługuje plików Hi Res tylko jakość CD. Będę wdzięczny za info Pozdrawiam Sorry, ale nie napisałem. Chodzi oczywiście o Tidala Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 24 lipca Udostępnij Napisano 24 lipca Od 24 lipca Tidal zrezygnował z MQA To w sumie od dzisiaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 lipca Udostępnij Napisano 24 lipca Na Tidalu już nie znajdziesz plików MQA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johan Napisano 24 lipca Autor Udostępnij Napisano 24 lipca 2 godziny temu, Q21 napisał: Na Tidalu już nie znajdziesz plików MQA Witam Wiem, że nie znajdę MQA, ale myślałem, że w dedykowanej apce będę mógł odtwarzać pliki FLAC o dużej rozdzielczości. Niestety jest Lipa ponieważ Onkyo nie ma Tidal connect więc pozostaje albo dedykowana apka Onkyo ( w tej chwili odtwarza tylko standart CD) albo Chromecast, który ma tylko jakość 24 bitów 48 khz. A chciało by się więcej. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 24 lipca Udostępnij Napisano 24 lipca 20 minut temu, Johan napisał: który ma tylko jakość 24 bitów 48 khz. A chciało by się więcej. Ale 24bit/48KHz to już jest Hi-Res Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johan Napisano 24 lipca Autor Udostępnij Napisano 24 lipca 10 minut temu, Luk Pl napisał: Ale 24bit/48KHz to już jest Hi-Res No tak. Jestem nieprecyzyjny. Chodziło mi o to żeby odtwarzać wszystko co jest jest w cenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca Czyli jeszcze wyżej? Zapewne musisz poczekac na aktualizację. Pytanie czy ona może wyjśc. Pamiętaj że ampka jest dosc stara. Niektore urzadzenia też. Firma odbudowywuje sie od poczatku. O jakim urządzeniu mówisz i czego Ci nie odtwarza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca Jaki konkretnie masz model Onkyo? Mając świeższe urządzenie masz na to większą szansę, ale i tak nie można mieć pewności, że aktualizacja się pojawi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johan Napisano 25 lipca Autor Udostępnij Napisano 25 lipca 5 godzin temu, Q21 napisał: Jaki konkretnie masz model Onkyo? Mając świeższe urządzenie masz na to większą szansę, ale i tak nie można mieć pewności, że aktualizacja się pojawi. Mój model to ONKYO TX 8390 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 lipca Udostępnij Napisano 26 lipca No to by wypadalo żeby dostał. Chyba że wjedzie niedługo coś nowego. Nic. Musisz czekać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 lipca Udostępnij Napisano 26 lipca 18 godzin temu, Johan napisał: Mój model to ONKYO TX 8390 Powinien dostać aktualizację w przyszłości jeśli Onkyo nic nie przekombinuje i nie uzna, że to zbyt stary sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts