artj23 Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Zimne luty to na pewno kilka kondensatorów no-name i przekaźniki sygnałowe do wywalenia, Ja bym robił ten klocek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniutek72 Napisano 22 października Autor Udostępnij Napisano 22 października Witam. Tak jak obiecałem doprowadziłem mój problem z Denonem do końca. Właśnie wraca z serwisu, który sobie poradził a jego nazwa tu się przewijała a chodzi o ten właściwy dla Denona czyli HORN. Za pierwszym razem pomyliłem a właściwie zmyliła mnie nazwa i wysłałem też do Warszawy ale nie do wyżej wspomnianego. Czytając Wasze wpisy pojawił się HORN stąd po braku poprawnej diagnozy wysłałem ponownie do Warszawy lecz do właściwego serwisu. Musze pochwalić działanie serwisu: kilka telefonów i rozmowa z technikiem który zajmował się moim sprzętem, dopytywanie o szczegóły i w ubiegłym tygodniu po naprawie miał wracać jednak w testach problem znowu pojawił się. Poinformowano mnie o błędnej diagnozie i szukanie problemu dalej. Wczoraj telefon, że po usunięciu problemu ( wymiana przekaźnika ECO ) i 20 godzinach testu sprzęt jest w 100% sprawny z 12 m-czną gwarancją. Koszt 400 zł. A ja już szukałem Yamahy Dziekuję wszystkim za pomoc. Nie pytajcie mnie o szczegóły i co chodziło z tym przekaźnikiem tak przekazał mi technik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października Grunt, że naprawiony i może dalej cieszyć uszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts