HiRes Napisano 9 sierpnia 2024 Napisano 9 sierpnia 2024 jaka jest najlepsza usługa przesyłania strumieniowego pomiędzy Qobuz Tidal Deezer Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 sierpnia 2024 Napisano 9 sierpnia 2024 Dopiero pliki robią jakąś konkretniejszą różnicę, choć nie każdy się z tym zgodzić musi Odpisz, cytując
Cointreau Napisano 9 sierpnia 2024 Napisano 9 sierpnia 2024 . taktyczna kropka obserwacyjna wydaje mi się, że tidal ma największą bazę muzyczną, ale tak jak piszę wydaje mi się i zależy czego słuchasz. Odpisz, cytując
Sławomir Unknown Napisano 9 sierpnia 2024 Napisano 9 sierpnia 2024 Tidal i Amazon HD najlepsza jakość audio Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 9 sierpnia 2024 Napisano 9 sierpnia 2024 8 minut temu, Sławomir Unknown napisał: Tidal i Amazon HD najlepsza jakość audio Z tym bym się nie zgodził, Qobuz brzmi lepiej. Odpisz, cytując
Sławomir Unknown Napisano 9 sierpnia 2024 Napisano 9 sierpnia 2024 Qobuz nie dostępny w Polsce Odpisz, cytując
ProjectPi Napisano 9 sierpnia 2024 Napisano 9 sierpnia 2024 Najlepsza pod jakim względem? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 10 sierpnia 2024 Napisano 10 sierpnia 2024 9 godzin temu, Sławomir Unknown napisał: Qobuz nie dostępny w Polsce Oficjalnie niedostępny, ale wiele osób go ma. Jak się chce to wszystko można załatwić. Odpisz, cytując
stach_s Napisano 11 sierpnia 2024 Napisano 11 sierpnia 2024 Ja polecam choćby tylko sprawdzić Deezer. Nie powiem, że w 100% jest lepszy, ale spora część tych samych nagrań brzmi lepiej niż w przypadku Tidal... Odpisz, cytując
Recommended Posts