Szymek3392 Napisano Poniedziałek o 16:39 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:39 (edytowany) 1 godzinę temu, bartoszek43 napisał: Roksan k3 i płaski dzwiek? Zabawa z tym wzmakiem się zaczyna jak podpina się do niego pre lampowe a Roksan gra jako koncowka mocy. Wtedy te Fosi se można wsadzic wiadomo gdzie. Ten Roksan to słabizna. Moja opinia o nim nigdy nie ulegnie zmianie. Możesz go podpinać pod pre ze złota ale jego końcówki mocy niczym nie poprawisz. Brak mu wydajności prądowej. Owszem, potrafi zagrać głośno ale bas z niego jest mizerny i płaski. To najsłabszy basowo wzmak jaki do tej pory posiadałem, a posiadałem również dużo tańsze. Jak tak ma wyglądać kontrola basu we wzmaku za 8k to ja podziękuję. Nie wiem za co Roksan życzy sobie takie pieniądze w przypadku takiego gniota. Marketing i ładne czasopisma ładnie mielą głowy forumowiczom. Też się naczytałem po czym po podłączeniu niezwłocznie wystawiłem go na sprzedaż. Patrząc na jego budowę nie dziwię się, że te papierowe 150 na kanał nie ma odzwierciedlenia w odsłuchu. Aż tak bardzo przyoszczędzili na budowie, że wsadzili po jednym szmatławym kondensatorze zasilającym Samwha o pojemności 8200uf na kanał fakt grał przestrzennie ale płasko. Miał dobre wysokie tony i srednice. Na tym koniec. Do Music Hall a70.2 nawet go nie porównuje bo nie ma czego. Pozdrawiam. Edytowano Poniedziałek o 16:41 przez Szymek3392 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszek43 Napisano Poniedziałek o 16:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:49 7 minut temu, Szymek3392 napisał: Ten Roksan to słabizna. Moja opinia o nim nigdy nie ulegnie zmianie. Możesz go podpinać pod pre ze złota ale jego końcówki mocy niczym nie poprawisz. Brak mu wydajności prądowej. Owszem, potrafi zagrać głośno ale bas z niego jest mizerny i płaski. To najsłabszy basowo wzmak jaki do tej pory posiadałem, a posiadałem również dużo tańsze. Jak tak ma wyglądać kontrola basu we wzmaku za 8k to ja podziękuję. Nie wiem za co Roksan życzy sobie takie pieniądze w przypadku takiego gniota. Marketing i ładne czasopisma ładnie mielą głowy forumowiczom. Też się naczytałem po czym po podłączeniu niezwłocznie wystawiłem go na sprzedaż. Patrząc na jego budowę nie dziwię się, że te papierowe 150 na kanał nie ma odzwierciedlenia w odsłuchu. Aż tak bardzo przyoszczędzili na budowie, że wsadzili po jednym szmatławym kondensatorze zasilającym Samwha o pojemności 8200uf na kanał fakt grał przestrzennie ale płasko. Miał dobre wysokie tony i srednice. Na tym koniec. Do Music Hall a70.2 nawet go nie porównuje bo nie ma czego. Pozdrawiam. Bo w nim pre jest skopane dlatego tak płasko Panu grało. Jeśli ominie się ten element jest całkiem inaczej,lepiej a bas jest przepotężny więc... Każdy ma inne ucho i przede wszystkim graty jednemu będzie grało drugiemu nie. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts