kn1234 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września ale to za 1 sztukę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września (edytowany) W opisie jest ze znajduja sie dwie sztuki w pudelku.Zamowiles chyba to samo wczesniej.I tam sa dwie sztuki?Czy ja sie nie znam i potrzeba cztery sztuki?😂 Edytowano 2 września przez T Z6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września https://www.amazon.pl/dp/B0D97H4ZSS/ref=sspa_dk_detail_0?pd_rd_i=B0D97H4ZSS&pd_rd_w=Fq5PY&content-id=amzn1.sym.b1ad9fb7-0052-4f7c-89b4-3c21638b861d&pf_rd_p=b1ad9fb7-0052-4f7c-89b4-3c21638b861d&pf_rd_r=WVWRBCAQ020KCZHPP93M&pd_rd_wg=8M0xI&pd_rd_r=a5e3dfa4-4cdc-465b-83f1-ef4ecd67604f&s=industrial&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9kZXRhaWw&th=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 18 minut temu, T Z6 napisał: W opisie jest ze znajduja sie dwie sztuki w pudelku. Tak chyba pomylone zdjęcie. Pokazuje ten zestaw ,który był za 1100 w przedsprzedaży. Jeżeli za 699 byłby taki zestaw to okazja roku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Bym sobie kupil myslac ze sa dwie sztuki i bym sie zdziwil....😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września pomylone zdjecie na bank 1300 za parke a na allgro też jest po 699 sztuka z zasilaczem 48v 5a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 1 godzinę temu, T Z6 napisał: Teraz to widze jest po 699 zł.Chyba ze miales na mysli z dwoma dodatkowymi zasilaczami 5A.Bo jesli tak to teraz jednak by wyszlo drozej. Jeden zasilacz. Ten zestaw ze zdjęcia. Ta cena odejmując jeszcze £25 (zamówienie powyżej £170). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września to pokaż toto Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Moze bym kupil to ustrojstwo ale nie mam nic co moze robic za przedwzmacniacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 2 minuty temu, T Z6 napisał: nie mam nic co moze robic za przedwzmacniacz. A Smsl DP5 masz go jeszcze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Mam.W sumie mam tez RME Adi 2 FS ale nie wiem czy sie nada jako przedwzmacniacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 9 minut temu, T Z6 napisał: RME Adi 2 FS T Z6 taki masz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renoxd Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 1 godzinę temu, Szymek3392 napisał: U mnie bezproblemowo działało USB out z Wiim Ultra do Topping d70s. Zarówno jak sam streamer jak i z regulacją głośności w Ultra. Nawet lepiej grało z regulacją głośności z Ultra plus d70s jako dac. Nie mówiłem, że nie działa. Napisałem jedynie, że jak korzystasz z usb out do zewnętrznego DACa, to nie działa sub out. Także jak masz subwoofer, to nie skorzystasz wtedy z niego. Jako, że ja mam RELa, to czekam właśnie na ten firmware update. Możliwe, że się nie doczekam. Chociaż gdzieś tam między wierszami support napisał, że tego "jeszcze" nie ma, więc najpewniej kiedyś będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września (edytowany) Nie.Mam Adi 2 FS.Ten to model wyzszy nie pamietam jakie ma oznaczenie.Moj ponoc moze robic za przedwzmacniacz ale tylko w torze analogowym chyba. Edytowano 2 września przez T Z6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września Poczytaj instrukcję tego Adi. DP5 ma wyjścia XLR i RCA to chyba może robić za przedwzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września (edytowany) RME tez posiada i ma regulacje volume.Poczytam instrukcje jednego i drugiego i podejme decyzje. Edytowano 2 września przez T Z6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września (edytowany) 21 minut temu, renoxd napisał: Napisałem jedynie, że jak korzystasz z usb out do zewnętrznego DACa, to nie działa sub out. Także jak masz subwoofer, to nie skorzystasz wtedy z niego. Jako, że ja mam RELa, to czekam właśnie na ten firmware update. Możliwe, że się nie doczekam. Chociaż gdzieś tam między wierszami support napisał, że tego "jeszcze" nie ma, więc najpewniej kiedyś będzie. Skoro z założenia wychodzimy po USB do zewnętrznego DAC to jak to ma obsługiwać SUB OUT, który nie jest wyjściem cyfrowym? Oznaczałoby to, że trzeba by było przerobić sygnał z cyfrowego na analogowy by udostępnić na SUB OUT i znowu go przerobić na cyfrowy, by resztę wypuścić do zewnętrznego DACa. Bez sensu. Obawiam się, że tej funkcjonalności nie doczekasz się w żadnym upgrade. Edytowano 2 września przez Chmarski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renoxd Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 21 minut temu, RLC2 napisał: T Z6 taki masz? Jak najbardziej moze robic. Nie masz sie co obawiac co do jakosci dzwieku. Bedzie wrecz znakomita. Swietna. Co innego brzmienie. Z tego co pamietam ten RME ma jakis EQ. Pamietaj, ze te monobloki to liniowe granie. 1 minutę temu, Chmarski napisał: Skoro z założenia wychodzimy po USB do zewnętrznego DAC to jak to ma obsługiwać SUB OUT, który nie jest wyjściem cyfrowym? Oznaczałoby to, że trzeba by było przerobić sygnał z cyfrowego na analogowy by udostępnić na SUB OUT i znowu go przerobić na cyfrowy, by resztę wypuścić do zewnętrznego DACa. Bez sensu. Obawiam się, że tej funkcjonalności nie doczekasz się w żadnym upgrade. Jak wychodzisz optycznym do zew. DACa, to sub out działa. Także już to ogarnęli, tylko jeszcze nie dla wszystkich wyjść. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września (edytowany) 4 minuty temu, renoxd napisał: Jak najbardziej moze robic. Nie masz sie co obawiac co do jakosci dzwieku. Bedzie wrecz znakomita. Swietna. Co innego brzmienie. Z tego co pamietam ten RME ma jakis EQ. Pamietaj, ze te monobloki to liniowe granie. RME ma kupe rzeczy.EQ mozna osobno ustawiac dla kazdego kanału a nawet dla roznych wejsc.Tak naprawde mam go juz dlugo ale i tak wszystkiego w nim dotad nie poznalem do konca. Edytowano 2 września przez T Z6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września RME Adi to chyba jest sprzęt PRO? Mylę się? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 9 minut temu, renoxd napisał: Jak wychodzisz optycznym do zew. DACa, to sub out działa. Także już to ogarnęli, tylko jeszcze nie dla wszystkich wyjść. OK. Dla mnie to bez sensu, ale spoko. Jakby to szło do DAC który ma np. DIRACa to już słabo z korekcją tego subwoofera będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września (edytowany) Wersja PRO jest drozsza i napewno dziala jako przedwzmacniscz.Ja mam wersje FS czyli mozna powiedziec podstawową.I nie jestem pewny czy moze tak pracowac.Ma regulacje głosnosci ale nie posiada wejsc analogowych tylko cyfrowe.Wyjscia sa analogowe rca i zbalansowane. Edytowano 2 września przez T Z6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renoxd Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września (edytowany) 12 minut temu, Chmarski napisał: Jakby to szło do DAC który ma np. DIRACa to już słabo z korekcją tego subwoofera będzie. Jak idziesz do DAC, który ma DIRACa, którego chcesz używać, no to wtedy nie podpinasz SUBa pod sub out do Wiima, tylko szukasz jego wpięcia gdzies indziej - > dalej. Tutaj już chyba nic się nie wymyśli. Moim zdaniem, jeżeli ktoś przebudowuje sprzęt, albo buduje go od nowa.. to bez sensu posiadać Wiima Ultra + zew DACa z DIRAC. Jak masz juz DACa z DIRAC, to nie bierzesz Wiima Ultra Edytowano 2 września przez renoxd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 5 minut temu, T Z6 napisał: Wersja PRO jest drozsza i napewno dziala jako przedwzmacniscz. Bardziej mi chodziło że Pro czyli sprzęt dla profesjonalistów np studia nagrań itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września 1 minutę temu, RLC2 napisał: Bardziej mi chodziło że Pro czyli sprzęt dla profesjonalistów np studia nagrań itp. Podobno tak sie to nazywa.Ale to raczej sprzet dla audiofilow.Jakies inne urzadzenia tej firmy napewno sa dla profesjonalistów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts