Mateusz Sordyl Napisano 8 września 2024 Napisano 8 września 2024 Hejka, Poszukuję słuchawek wokółusznych do codziennego użytku z naciskiem na muzykę. Słuchawki używane tylko przy komputerze. Oprócz muzyki czasem w coś zagram, obejrzę jakiś film. Słuchawki "gamingowe" odpadają rzecz jasna. Z wymagań to: - przewodowe - duże nauszniki, tak żeby całę ucho mi się mieściło np. jak w Hyperx Cloud 2, z tego powodu musiałem zwrócić AT ATH-M50x - konstrukcja zamknięta Słuchawki byłyby podłączone do Creative SoundblasterX AE-5 Plus. Polecicie coś? Pzdr Odpisz, cytując
Q21 Napisano 9 września 2024 Napisano 9 września 2024 Cześć Sprawdziłbym Beyerdynamici DT770 Pro. Duże, wygodne pady materiałowe, naturalne brzmienie z lekkim przyciemnieniem. Odpisz, cytując
desmodronik Napisano 9 września 2024 Napisano 9 września 2024 absolutnie PHILIPS FIDELIO X2HR , w tej cenie ok chyba 400 zł to must have , miałem kilkanascie par słuchawek sa łatwe do napedzenia . pozdr. 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 9 września 2024 Napisano 9 września 2024 Spoko do muzyki, do grania w gry również (napędzane PAD- em z konsoli) 👍 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 września 2024 Napisano 10 września 2024 Cześć A może, od razu tak połączyć przewodowość z bezprzewodowością? Budżetem, jakością i komfortem? Audio Technica M50XBT2 może to wszystko rozwiązać https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/sluchawki-audio-technica-ath-m50xbt2.html Zapraszamy na odsłuchy!! Odpisz, cytując
Q21 Napisano 11 września 2024 Napisano 11 września 2024 X2HR to słuchawki otwarte A założyciel posta szuka zamkniętych. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 września 2024 Napisano 18 września 2024 Czy coś się już udało wybrać :)? Odpisz, cytując
Recommended Posts