McKarmi Napisano 17 października Udostępnij Napisano 17 października Ja mam do Fire Sticka 4k max gen2 podłączonego huba z Ethernetem i USB i odtwarzam gęste (~100GB na film) pliki z NASa przez Kodi bez ścinek. Trzeba było tylko ustawić większy bufor niż jest domyślnie. Moim zdaniem wpinając pendrive w tego HUBa sytuacja będzie taka sama, powinno hulać. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października 22 godziny temu, PanKlor napisał: Pojemność nie ma tu nic do rzeczy. Pod tym linkiem pisali o tej pojemności. Kurde no ale firestick + dysk + kodi i gdyby to działało. No to fajny player za tani pieniadz. 20 godzin temu, McKarmi napisał: Ja mam do Fire Sticka 4k max gen2 podłączonego huba z Ethernetem i USB i odtwarzam gęste (~100GB na film) pliki z NASa przez Kodi bez ścinek. Trzeba było tylko ustawić większy bufor niż jest domyślnie. Moim zdaniem wpinając pendrive w tego HUBa sytuacja będzie taka sama, powinno hulać. Dzieki! I z kodi łyka dzwięk HD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gas Napisano 18 października Autor Udostępnij Napisano 18 października 20 godzin temu, McKarmi napisał: Ja mam do Fire Sticka 4k max gen2 podłączonego huba... Dziękuję za info. Zamówiłem zestaw 💪 Zobaczę co z tego wyjdzie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKarmi Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października 18 minut temu, Piotr Sonido napisał: Pod tym linkiem pisali o tej pojemności. Kurde no ale firestick + dysk + kodi i gdyby to działało. No to fajny player za tani pieniadz. Dzieki! I z kodi łyka dzwięk HD? Jak najbardziej. Dolby True HD, DTS HD, DTS HD MA. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 18 października Udostępnij Napisano 18 października 28 minut temu, Piotr Sonido napisał: Dzieki! I z kodi łyka dzwięk HD? Tak jak kolega wyżej pisze. Łyka bez większych problemów.Z obiektowymi włącznie. 29 minut temu, Piotr Sonido napisał: Dzieki! I z kodi łyka dzwięk HD? Tak jak kolega wyżej pisze. Łyka bez większych problemów.Z obiektowymi włącznie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 października Udostępnij Napisano 19 października Dnia 18.10.2024 o 08:42, Gas napisał: Dziękuję za info. Zamówiłem zestaw 💪 Zobaczę co z tego wyjdzie. Daj znać jak to u Ciebie się sprawuje. Dnia 18.10.2024 o 08:48, McKarmi napisał: Jak najbardziej. Dolby True HD, DTS HD, DTS HD MA. No i się mi to podoba, Dzieki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gas Napisano 25 października Autor Udostępnij Napisano 25 października Kupiłem "Max 2 gen. (2023)" oraz takie coś. Podłączyłem USB z "dużym" filmem i... Fire Stick nie rozpoznaje pen'a. Kodi -> nie dodaje źródła USB 🤔 Konkluzja po lekturze wpisów internetowych... Fire Stick 4k (również Max 2 gen.) nie obsługuje z USB plików innych niż FAT32 😱🤦🤪... no o sobie zaszalaleję z dużymi plikami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października No to przez sieć domową będzie jedyną sprawdzoną opcją. Jestem w sumie zaskoczony ze przez USB nie idzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października Taka na szybko proteza 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października Udostępnij Napisano 28 października Dnia 25.10.2024 o 15:27, Gas napisał: Kupiłem "Max 2 gen. (2023)" oraz takie coś. Podłączyłem USB z "dużym" filmem i... Fire Stick nie rozpoznaje pen'a. Kodi -> nie dodaje źródła USB 🤔 Konkluzja po lekturze wpisów internetowych... Fire Stick 4k (również Max 2 gen.) nie obsługuje z USB plików innych niż FAT32 😱🤦🤪... no o sobie zaszalaleję z dużymi plikami To stąd ograniczenie wielkości pamięci o której pisali. No to odpada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 28 października Udostępnij Napisano 28 października Da się obejść ten problem. NAapewno ES file explorer ale pewnie są jeszcze inne sposoby. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts