Redakcja AUDIO Napisano 30 września Udostępnij Napisano 30 września 1 godzinę temu, amatorkina napisał: Ty kolego jesteś normalny wypisując takie brednie? @amatorkina Ty również przesadziłeś. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Dnia 30.09.2024 o 09:27, amatorkina napisał: Dlaczego lepiej skoro odcinam pasmo na głośniki które mogą dużo. Po co kupować kolumbryny skoro i tak je ograniczamy. Dla mnie jest to bezsensowne i tyle, Dolby zapomniało poinformować że te 80hz tyczy się małych kolumn podstawkowych/satelitek a nie pełnowymiarowych kolumn. Ciekawe czy mając kolumny na 30 cm wooferach w każdym kanale też byście je obcinali na 80 hz marnując ich potencjał... Wiem, dlatego w kinie nie kupuje się kolumbryn jak to nazwałeś Widzisz, szybko doszedłeś do tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 3 października Autor Udostępnij Napisano 3 października Dnia 1.10.2024 o 07:50, Piotr Sonido napisał: Wiem, dlatego w kinie nie kupuje się kolumbryn jak to nazwałeś Doszedłem do tego... dlatego, bedzie nowy temat... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Dnia 3.10.2024 o 14:11, amatorkina napisał: Doszedłem do tego... dlatego, bedzie nowy temat... Cieszę się że mogłem pomóc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts